waarzegger

Dit is hoe een waarzegger te werk gaat

We hebben allemaal wel eens moment waarop een blik in de toekomst erg welkom zou zijn. Periodes waarin alles lijkt tegen te zitten of waarin beslissingen genomen moeten worden. Twijfels, angsten en onzekerheden zijn de emoties die bij uitstek het idee van een toekomstvoorspelling erg aantrekkelijk maken. Jij hebt zelf ook vast wel eens op zo’n punt in je leven gestaan.

Ben je benieuwd naar wat de toekomst voor jou in petto heeft?

Mensen doen al eeuwenlang een beroep op waarzegsters die hen raad, advies en inzicht in de toekomst kunnen bieden. Ook vandaag nog kunnen ze de vraag amper aan en spreken zij een erg breed publiek aan dat op zoek is naar een of andere vorm van houvast.

Houd bij een bezoek aan een waarzegster altijd in het achterhoofd dat je toekomst nooit helemaal vastligt. Er kan dan wel aangegeven worden welke richting het uitgaat, je hebt zelf nog altijd je leven in eigen handen en kunt zo nog altijd invloed uitoefenen op hoe het daadwerkelijk zal evolueren. Het voordeel is natuurlijk dat je al een idee hebt van wat er op je pad komt en dat je je hierop kunt voorbereiden.

Wat mag je verwachten?

De typische mystieke en mysterieuze sfeer vind je bij vrijwel alle waarzeggers en net dat prikkelt ook voor een stuk onze nieuwsgierigheid. Het verschil zit vooral in de manier waarop de paragnosten of mediums naar je toekomst kijken. Het meest bekend is het waarzeggen aan de hand van kaartleggingen. Tarotkaarten, Lenormandkaarten, orakelkaarten of engelenkaarten helpen het medium in het kijken naar jouw toekomst. Er zijn zelfs mediums die hiervoor gebruik maken van gewone speelkaarten zonder symbolen of boodschappen. Gebaseerd op de vragen die jij stelt, zullen de kaarten een richting aangeven en je boodschappen tonen. Andere mediums of paragnosten werken dan weer met een foto van jou of zullen door aanraking van bijvoorbeeld je handen je energie aanvoelen. Belangrijk is dat jij je goed voelt bij de gebruikte methode.

Waar kun je een goede waarzegster vinden?

Een waarzegger vinden is niet zo’n moeilijke opgave. Advertenties in kranten of op sociale media leveren je al snel een mooie selectie op. Ook op speciaal daarvoor ontworpen platforms kun je via een paragnosten chat in contact komen met een waarzegger naar keuze en dit op een snelle, makkelijke en laagdrempelige manier. Kies altijd met je hart en neem contact op met de waarzegger die jouw vertrouwen opwekt en waarbij je je kunt en durft open te stellen.

Datum: 02 augustus 2022