persoonlijke-kracht

Verander hoe je omgaat met verandering!

Je timmert al jarenlang aan de weg als ondernemer. Maar plotseling wordt er roet in het eten gegooid. Je staat voor een moeilijke keuze. Leg je je neer bij de situatie, breek je je spaarpot aan en wacht je tot alles vanzelf weer beter wordt? Of gooi je het roer om, sla je een andere weg in en pak jij de kans aan om jezelf te blijven ontwikkelen? Elke verandering biedt namelijk nieuwe mogelijkheden. Het is aan jou om te kiezen hoe je hiermee omgaat. Persoonlijke kracht-coaching kan je hierbij helpen.

Omgaan met verandering

In je kracht staan tijdens roerige tijden is iets waar coach Anjo Zeegers alles van af weet. Nadat haar Parkinson-diagnose en de corona-omstandigheden het voor haar onmogelijk maakte om haar werk te blijven doen, besloot zij niet bij de pakken neer te zitten. Ze wilde niet opgeven en denken: ik kan niets meer. Ze is namelijk iemand die zoekt in oplossingen. Daarom is zij begonnen met verschillende cursussen, zoals acceptance & commitment en persoonlijke kracht. Hiermee hoopt ze mensen te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Niet door de situatie te veranderen, maar door te veranderen hoe je hiermee omgaat.

Persoonlijke kracht-coaching

Voor zowel live coachen als online coachen kun je bij Anjo terecht. Ze geeft 1-op-1-coaching, maar ook groepen en teams kunnen bij haar terecht. Haar doel is om nieuwe inzichten te vergaren in je situatie en weer te gaan denken in mogelijkheden. Anjo: ‘Accepteer de situatie en haal het beste eruit. Het allerbelangrijkste voor mij is positiviteit en te denken dat het glas halfvol is in plaats van halfleeg. Ik kijk altijd naar mogelijkheden en kansen. In wat voor situatie je ook zit, probeer altijd te kijken of een nadeel ook een voordeel kan zijn. Als je gedwongen wordt om te veranderen, dan is het misschien wel ergens goed voor en misschien ook wel juist de bedoeling. Waar een deur dichtgaat, gaat een andere misschien wel open.’

Persoonlijke kracht-coaching helpt je in je eigen kracht staan!

Krachtig uit de verf komen

Persoonlijke kracht-coaching werkt op basis van kleuren. Deze kleuren zijn gekoppeld aan je powertype, persoonlijkheid, doelen en ambities. Door je leven in te richten vanuit je persoonlijke kleuren, leer je je persoonlijke kracht in te zetten en op een positieve manier zichtbaar te maken. Je ontdekt hoe je je impact kunt vergroten met je persoonlijke kleuren en zo krachtig uit de verf kunt komen.

Zelfinzicht en zelfwaardering

Aan de hand van een unieke persoonlijke kracht-test ga je je persoonlijke kracht meten en krijg je inzicht in je kwaliteiten en drijfveren. Door meer zelfinzicht en zelfwaardering te ontwikkelen, bouw je bovendien meer zelfvertrouwen op en krijg je een beter idee van wie je bent en wat je kunt. Je pad en potentieel worden helder gemaakt. Richting geven aan belangrijke keuzes zoals studie, loopbaan, ondernemerschap, relaties en zingeving wordt zo makkelijker.

Meer weten?

Wil jij in je eigen kracht staan en leren hoe je het beste uit jezelf kunt halen? Je kunt dan terecht bij gecertificeerd pk-coach Anjo Zeegers. Naast coaching op het gebied van lifestyle, loopbaan, ondernemerschap, vitaliteit, relaties en persoonlijke ontwikkeling, kun je ook bij haar terecht voor rouw- en verliesbegeleiding. Met haar ruime ervaring als levenseindegids en uitvaartbegeleider kan ze je helpen om krachtiger in het leven te staan en beter om te gaan met obstakels in het leven.

Datum: 02 februari 2024