huid

Omarm je huid, zeker in de zomer!

Er is toch niets lekkerder dan de hele dag ontspannen in de zon… Maar helaas is je huid hier minder blij mee. Als je jouw huid na een zonnebad onder de microscoop zou bekijken, kun je de cellen bijna wanhopig naar je zien schreeuwen…

Verantwoord zonnen

Je hoeft echter niet binnen te blijven om verantwoord met de zon om te gaan, want de zon is óók gezond: je lichaam maakt er namelijk het broodnodige vitamine D en het geluksstofje endorfine door aan en dat is goed voor je humeur. Wél doe je er verstandig aan om verantwoord om te gaan met de zon.

UV-straling

Vermijd de hete zonuren tussen 12.00 en 15.00 uur en ga lekker lunchen in de schaduw of doe een siësta. Smeer je iedere 2 uur in met voldoende zonnebrandcrème, en opnieuw na het zwemmen. Dit geldt voor iedereen, maar zeker ook voor kinderen en jongvolwassenen. Zij hebben een snellere celdeling, waardoor schade door UV-straling minder goed gerepareerd kan worden. Huidverbranding moet daarom altijd voorkomen worden, om het risico op huidkanker op latere leeftijd te verkleinen.

Goedaardige huidaandoeningen

Hoe goed jij je huid ook beschermt tegen de zon, toch kun je pigmentvlekken en huidveroudering oplopen. Dit kan op verschillende manieren behandeld worden door de schoonheidsspecialiste. Na de behandeling is je huid egaler en strakker en oogt het huidoppervlak jonger. Ook kan de huidtherapeut jou helpen als je kampt met ontsierende bindweefselafwijkingen, ouderdomsvlekken en -wratten of steelwratjes. Voor alle huidafwijkingen geldt: als je je zorgen maakt, laat de afwijking dan altijd checken door de huisarts.

Als je je zorgen maakt, laat de afwijking dan altijd checken door de huisarts

Hydradermie

Heb je ooit weleens gehoord van Hydradermie? Dit is een behandeling die toegepast kan worden op alle huidtypen, en richt zich op de schoonheid van jouw gezicht. De wetenschap en technieken op het gebied van huidverbetering staan nooit stil. Deze geavanceerde, comfortabele en aangename (!) technieken voor jouw huid worden gebruikt door de specialiste tijdens de Hydradermie-behandeling.

Uitgerust gezicht

Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, zodat de behandeling doeltreffend is. De specialiste geeft jou na de behandeling een heerlijke, ontspannende massage. Zo kom je even tot rust voordat je drukke leven weer begint. Je zult zien dat je een ‘uitgerust gezicht’ krijgt met een prachtige uitstraling!

Aandachtspunten

Er zijn verschillende versies van de behandeling. Kies het aandachtspunt dat het beste bij jouw huid past:

  • hydrateren
  • zuiveren
  • rimpels vervagen
  • age Logix Anti-aging
  • voeden
  • oplichten
  • kalmeren
  • voorbereiding op de zon en herstel na de zon

Datum: 13 juni 2018