zon

Veilig de zon in met Börlind

Kun
je je er ook zo op verheugen? ’s Ochtends je zomerkledij aantrekken, je
spulletjes verzamelen en je tas inpakken om een heerlijke dag in de zon te
vertoeven; of je nou in het park gaat liggen, naar het strand vertrekt of de
hele dag mensen gaat kijken op het terras. Je checkt je tas. Zonnebril, flesje
water, portemonnee… Vergeet je niet iets? Als de zon schijnt is zonnebrand
essentieel om je huid te beschermen!

Zonnebrand mee

Niet te vergeten, natuurlijk. Je zonnebrand! Hiermee bescherm je je huid tegen uv-straling door middel van SPF: de Sun Protection Factor. Hoe hoger deze is, hoe beter je beschermd bent. Idealiter smeer je je elke twee uur in, of vaker als je (veel) zweet of in aanraking komt met water. Met een zonnebrand geniet je van de voordelen van de zon (zoals die goede vitamientjes), terwijl je alle risico’s ervan vermijdt.

Zonnerisico’s

Welke gevaren je dan loopt? Ook als je niet verbrandt, doe je je huid wel schade toe en verhoog je het risico op het ontwikkelen van huidkanker. Bij zonkracht 7 gebeurt dit al in minder dan 15 minuten. Ook op een bewolkte dag of in de schaduw kun je je huid schade toedoen door uv-straling. Je bent dan namelijk niet beschermd. Zonneschade zie je terug in gebieden die veel in aanraking komen met de zon, dus het gezicht, de handen en de borst. Je herkent het als rode of bruine vlekjes. Ook ouderdomsvlekken hebben vaak zonneschade als oorzaak.

Natuurlijk zonnen

De vegan producten van Anne-Marie Börlind zijn de perfecte keuze voor al jouw zonbescherming. Het merk produceert enkel natuurcosmetica, met respect voor mens en natuur. Mooi aan de zonbescherming is dat het koraalvriendelijk is en dus geen schade doet aan onze oceanen. Bovendien helpen ze een zonneallergie voorkomen.

Toch verbrand?

Vergeten (opnieuw) te smeren en toch verbrand? Het is belangrijk om de verbrande huid goed gehydrateerd te houden, zonder deze verder te irriteren. Daarvoor is de After Sun Rustgevende Lotion van Anne-Marie Börlind perfect. Deze verkoelt en verzorgt de zonverbrande huid, en verlicht roodheid en huidirritaties veroorzaakt door de zon. Werkzame stoffen in het middel helpen de vochtbalans van je huid verhogen, en helpen je bruine kleur behouden.

Advies nodig?

Wil je graag advies ontvangen over de beste producten voor jouw huid? Of heb je zonneschade opgelopen en wil je graag weten hoe je er vanaf komt? We ondersteunen je graag bij je vragen! Kijk hier voor meer informatie!

Datum: 28 mei 2024