zwangerschap

Weer helemaal jezelf na de zwangerschap!

De periode na je zwangerschap is een bijzondere, maar ook vermoeiende periode. Je lichaam heeft tijd nodig om bij te komen van de bevalling en moet in een nieuw ritme zien te komen. Daarnaast wil je graag van de zwangerschapskilo’s af. Alleen hoe je dat voor elkaar krijgt in deze nieuwe levensfase, dat is nog maar de vraag. Echt kunnen ontspannen en je weer vitaal voelen; daar verlang jij naar. Hoe ga je die combinatie mogelijk maken?

Drukte na de zwangerschap

Het ritme van jouw pasgeborene is niet wat jij gewend bent. Je bent ontzettend moe van de gebroken nachten, maar lekker lang uitslapen is helaas geen optie. Jouw leven staat vanzelfsprekend nu in het teken van je baby, maar wat zou het toch heerlijk zijn als je een momentje voor jezelf in dat drukke schema kunt vinden.

Aandacht voor jezelf

Jij kunt dus wel wat ontspanning gebruiken. Heb je wel eens aan een ontspanningsmassage gedacht? Een klassieke ontspanningsmassage is een moment van aandacht voor jezelf. Het maakt je bewust van spanningen in je lichaam, en kan de spierpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en spanning die je ervaart wegnemen. In overleg met jou worden je rug, schouders, nek en benen gemasseerd. Hierbij maak ik gebruik van verschillende technieken. Verder kunnen bij een langere ontspanningsmassage ook je gezicht en de voeten gemasseerd worden. Zo kom jij tot volledige ontspanning, en je lijf ook.

De periode na de bevalling is allesbehalve makkelijk

Vitaliteitstraining

Je bent de héle dag bezig met je pasgeboren baby. Daardoor schuiven jouw eigen wensen en behoeften, zoals het rustig oppakken van sporten en regelmatig en verantwoord eten, naar de achtergrond. Je holt van luiers verschonen naar flesjes vullen en wassen draaien. Dat klinkt al als topsport op zich. Maar het is helaas niet dé oplossing om van je zwangerschapskilo’s af te komen. Ik kan je helpen met een speciale vitaliteitstraining, waarin je stapje voor stapje wordt begeleid naar een gezonder leven. Je zult je fitter voelen en vooral trots zijn op jezelf!

Wordt F.I.T.

Ik bied een reinigingskuur aan genaamd C9, die ik zelf ook drie keer heb gevolgd na mijn zwangerschappen. Het C9 programma zorgt ervoor dat je je met de juiste tools weer fit gaat voelen. Een paar maanden na mijn zwangerschappen had ik al tijden niet meer gesport en voelde me moe en lusteloos. Ik wilde me weer fit voelen! Nu heb ik veel meer energie en ben ik een paar kilo kwijt. Ook ben ik meer gaan bewegen en let ik beter op mijn voeding. Als ervaringsdeskundige kan ik je goed helpen om je gezonde levensstijl weer op te pakken. Zie mij maar als jouw F.I.T. Coach!

Lavema

Ben jij er klaar mee om je lusteloos te voelen en wil je graag op de juiste manier ontspannen? Je kunt bij mij terecht voor massages en vitaliteitstraining. Ik zal je helpen ontspannen en weer je ritme terug vinden in je leven. Of je nu alleen komt voor een massage, advies over een gezondere levensstijl of misschien wel allebei, we kijken samen naar wat bij jou past!

Datum: 01 februari 2019