Dit zijn de belangrijkste broeken trends van dit najaar

Nu de laatste zomerse dagen zijn aangebroken, beginnen veel dames met het opruimen van de kledingkast. De meest zomerse items gaan naar zolder, om vervolgens de collectie voor het najaar en de winter naar beneden te halen. Ben je na het opruimen van je kast op zoek naar een hippe aanvulling voor dit najaar? Dit artikel zet de laatste trends op het gebied van dames broeken voor je op een rijtje. Waar in de afgelopen jaren vaak voor een skinny jeans gekozen werd, zijn het vandaag de dag de wijdere broeken die veel vrouwen aanspreken. Ze bieden je comfort, geven een zelfverzekerd gevoel, zitten fijn en worden in tal van kleuren en stijlen aangeboden. Welke kleur past goed bij de tops die jij al hebt voor het najaar? Laten we inzoomen op de verschillende trends!

Stoere jeans voor dames passen onder iedere top

Een van de trends op het gebied van broeken is de opkomst, of feitelijk terugkeer van de stoere cargobroek. Niet alleen veel dames voegen dit model broek toe aan hun garderobe; ook bij heren valt de cargobroek in de smaak. Het is een jeans die je met tal van andere items kunt combineren. Draag er een leuk t-shirt boven, kies voor de combinatie met een net poloshirt of gebruik een losse blouse boven je cargobroek. Onder meer Rihanna en Hailey Bieber werden al met dit type broek gespot in 2024.

De cargobroek heeft veelal een hogere taille en rechte broekspijpen. Ze worden daarbij gekenmerkt door de opvallende broekzakken.

Niet alleen de cargobroek is een populair jeans dit najaar. Er zijn meer spijkerbroeken die vaak gekocht worden. Denk ook aan de wide leg jeans of de jeans met een patroon. Voor meer informatie over verschillende soorten dames jeans, klik hier. Welke van deze items heb jij al in je garderobe hangen?

High-waist damesbroeken in opkomst de laatste jaren

Naast het feit dat veel dames afscheid nemen van hun skinny jeans, valt op dat damesbroeken vaker in high-waist model worden vormgegeven. Niets is vervelender dan het afzakken van je broek. Een high-waist jeans voorkomt dit en biedt je veel comfort. Daarbij geven de broeken een zelfverzekerd gevoel en zijn ze goed te combineren met blouses, t-shirts en bijvoorbeeld een sweater. Kijk eens naar de manier waarop je vrouwelijke rondingen tot uiting komen bij het gebruik van een high-waist jeans. Het maakt hierbij niet uit wat voor figuur je hebt, in deze broeken komt je figuur altijd tot zijn recht.

Datum: 09 september 2024