fbpx
Mediation
Nieuw binnen
 • arbeidsconflictenArbeidsconflicten op de werkvloer
  Arbeidsconflicten op de werkvloer
  Arbeidsmediation kan op vele fronten ingezet worden, namelijk bij conflicten tussen een werkgever en werknemer, bij conflicten tussen een eigenaar en het management, en bij conflicten tussen werknemers onderling.
 • uit-elkaar
  Uit elkaar na de vakantie?!
  Nu de vakantie ten einde is, kijkt menigeen terug op een niet-geslaagde vakantie. De verwachte liefdesvonk bleef uit: de relatie is echt over.
 • scheiding
  Orde in de chaos van je scheiding
  Een scheiding kan een chaotische periode in je leven zijn. Of je nu samen met je partner hebt besloten dat jullie uit elkaar gaan of dat één van jullie deze wens heeft uitgesproken: er komt vanaf dat moment veel op je af. Je krijgt te maken met vraagstukken en processen waar je misschien nog niet eerder over hebt nagedacht.
 • scheiding
  Goede regelingen na een scheiding
  Jullie huwelijk leek lange tijd een sprookje. Jullie waren dat stel waar iedereen stiekem een beetje jaloers op was, maar je voelt al tijden dat er iets niet goed zit. Jullie hebben geprobeerd eraan te werken, maar er is iets kapot gegaan dat niet meer te redden lijkt. Al tijden speel je daarom met die ene vraag: uit elkaar gaan of niet?
 • scheiding
  De scheiding: luisteren en praten is enorm belangrijk
  Het besluit tot een scheiding zorgt voor allerlei emoties. Teleurstelling, frustratie, verwarring, verdriet, onzekerheid en misschien ook boosheid. Niet alleen voor jou en je partner is het een heftige periode.
 • scheiding
  Scheiding en kinderen: waar gaat je kind wonen?
  ‘Vanaf 12 jaar mag mijn kind kiezen!’ Deze uitspraak hoor ik vaak, maar het is een wijdverbreid misverstand.
 • scheiding
  Een scheiding: zo houd je zelf de touwtjes in handen
  De knoop is doorgehakt: jullie gaan scheiden. Er komt dan een heleboel op je af en je weet niet goed waar je moet beginnen. Je vindt het in ieder geval belangrijk dat jullie in goed overleg uit elkaar gaan. Niet alleen voor jullie zelf, maar vooral voor jullie kinderen.
 • mediation
  Mediation: ruimte om tot goede afspraken te komen
  Teleurstelling, frustratie, verdriet, verwarring, boosheid en onzekerheid. Allemaal mogelijke emoties als het besluit tot een scheiding is genomen. Niet alleen voor jou en je partner is het een heftige periode.
 • mediation
  Mediation bij een nieuw begin
  Wanneer je gaat scheiden, is dat een heftige periode voor alle betrokkenen. Er spelen veel emoties en het is waarschijnlijk erg moeilijk om deze niet te laten meespelen wanneer jullie afspraken maken over de verdeling van de zorg over de kinderen, het huis en de financiën. Toch is het ook belangrijk om dan al rekening te houden met de toekomst.
 • uit-elkaar
  Jij en je ex: als partners uit elkaar
  Een scheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een gezin kan overkomen. Heftig voor jullie én voor de kinderen.
 • uit-elkaar
  Als ouders uit elkaar
  Per jaar krijgen ongeveer 70.000 kinderen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. De meeste ouders zijn in staat om de juiste regelingen te treffen en daarbij de belangen van hun kinderen voorop te stellen.
Toon meer >
Toon minder >
Banners ForYou.nl Banners-ForYou.nl Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • wennen
  Geef iedereen de tijd om te wennen
  Ik kom ze steeds meer tegen: de succesvolle, werkende vrouwen met 1 of meerdere (jonge) kinderen. Ze hebben een bewuste keuze gemaakt rond hun studie, een mooie carrière, super bruiloft, kinderen en zelfs de scheiding verliep netjes.
 • arbeidsconflict
  Laat een arbeidsconflict niet escaleren
  Het is belangrijk dat je plezier hebt en houdt in je werk en dat je goed kunt opschieten met collega’s.
 • scheiding
  Het regelwerk van je scheiding
  Verdriet, teleurstelling, en soms een sprankje opluchting. De liefde is over en de scheidingspapieren liggen op tafel.
 • uit-elkaar
  Uit elkaar na de vakantie?!
  Nu de vakantie ten einde is, kijkt menigeen terug op een niet-geslaagde vakantie. De verwachte liefdesvonk bleef uit: de relatie is echt over.
 • mediator
  3 x familiemediation
  In mijn praktijk komt het steeds vaker voorbij: de invloed van een ernstige ziekte op je relatie, op de familieverhoudingen’, aldus Patries Baijer-Jakubka, mediator & stiefplancoach bij Baijer Mediation. Bij conflicten binnen een familie is familiemediation een goede oplossing!
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl