fbpx
Schoonheid

Echte schoonheid zit van binnen, maar uiterlijke schoonheid besteden we veel aandacht aan. Op deze pagina vind je daarom alles over schoonheid voor je huid, lichaam, haar, handen en nog veel meer.

Nieuw binnen
 • zonbeschermingOnderschat de zon niet!
  Onderschat de zon niet!
  De zon laat zich in dit seizoen weer flink zien.
 • anti-ageing
  Een buitengewoon mooie huid
  Wil je serieus aan de slag met anti-ageing? Anti-ageingspecialist Jeanette Cordes van Esther’s Choice heeft een uniek anti-ageingconcept ontwikkeld, waarmee ze jouw huid verjongt en in optimale conditie brengt.
 • huid
  ‘Hoe krijg ik weer een jonge en frisse huid?’
  Zie je daar nou een kraaienpootje als je in de spiegel kijkt? Hoe jong je je ook nog voelt, je huid gaat toch echt haar eigen weg.
 • permanente-make-up
  Summerproof met permanente make-up
  Zon, zee, en strand zijn een perfecte combinatie, maar helaas niet met normale make-up. Halverwege een warme dag gaat je make-up vlekken of zweet je het er weer af.
 • wimpers-en-wenkbrauwen
  'Ik kon lekker zorgeloos zonnen en zwemmen!'
  Wat doe je als je gaat backpacken door Zuidoost-Azië, maar niet continu bezig wil zijn met je make-up? Dan laat je je wimpers en wenkbrauwen verven!
 • krullen
  Daar is iets niet pluis...
  Als jij een volle bos krullen hebt, mag je daar enorm blij mee zijn. Menigeen bespaart kosten noch moeite voor de volume en krul die jij van nature al hebt.
 • couperose
  Xanne’s advies: couperose? Zo ondersteun je jouw huid
  Duizenden kleine bloedvaatjes maken een belangrijk onderdeel uit van ons lijf. Wanneer er sprake is van zichtbare blauwe of rode bloedvaatjes in het gezicht, spreken we van telegiëctasieën. Een fenomeen dat ook wel couperose wordt genoemd, en in de volksmond bekend staat als rode adertjes op de wangen.
 • roos
  ’Ik had zoveel last van roos, maar vond mijn vertrouwen terug’
  Anoushka droeg haar haren altijd in een paardenstaart. Niet voor niets, want wanneer ze het los maakte, was het binnen een mum van tijd zover. Een waar sneeuwvlokkeneffect op de schouders. Wanneer de blikken van haar gezelschap ergens anders op gericht waren, veegde ze dan snel over haar schouders. Maar het bleef een factor van onzekerheid.
 • huidschilfers-hoofd
  Veel huidschilfers in je haar? Tijd om de juiste oorzaak te vinden
  Je kunt er eigenlijk geen enkel donker kledingstuk meer door dragen. Voor je het weet zit je donkere shirt weer helemaal onder de huidschilfers. Eventjes aan je haren zitten, zorgt ervoor dat er weer een paar naar beneden dwarrelen.
 • definitief-ontharen
  IPL-SHR: definitief ontharen
  Je hoopt er na het scheren lange tijd vanaf te zijn, maar voor je het weet verschijnen de eerste stoppels weer op je huid. In no time kun je de scheermesjes weer tevoorschijn halen om ze te verwijderen.
 • gevoelige-huid
  Xannes advies: zo verzorg je een gevoelige huid
  Je huid voelt droog aan en prikt een beetje. Je probeert het met een crème iets te verzachten, maar vervolgens is je huid ontzettend rood. En dan nog ben je blij dat je op het moment even geen last van ontstekingen hebt. Voor veel mensen is dit aan de orde van de dag.
Toon meer >
Toon minder >
Inspiratie ForYou
Meest gelezen
 • HIFU
  Door HIFU ben ik van mijn mondrimpels verlost
  Anita: ‘Van binnen voelde ik me nog een jaar of vijfentwintig, maar mijn spiegelbeeld liet iets anders zien. Ik stoorde me vooral aan de rimpels tussen mijn neus en lippen, die vooral zichtbaar waren als ik lachte.
 • hangende-oogleden
  ‘Ik ben eindelijk van mijn hangende oogleden af’
  Hanneke: ‘Ik heb een drukke, veeleisende baan en twee drukke, veeleisende puberzonen. Ik ben heel dankbaar hoor, maar soms is het best vermoeiend allemaal. Zeker de laatste tijd: ik heb de taken op me heb genomen van een collega die op zwangerschapsverlof is en mijn man kan mij door een vervelende rugblessure minder steunen in de opvoeding.
 • permanente-make-up
  Spijt van permanente make-up?
  Permanente make-up is de ideale en permanente manier om er dag en nacht verzorgd uit te zien. Maar wat als je spijt hebt of je het resultaat lelijk vindt?
 • tips
  Tips om er ’s ochtends snel, goed en verzorgd uit te zien
  In de ochtend vroeg je bed uitgaan, het is vaak allesbehalve makkelijk. Grote kans dat het wel eens voorkomt dat je nog geen zin om op te staan omdat je nog lekker warm onder je dekens ligt. Toch heb je misschien wel je tijd hard nodig als je nog goed verzorgd voor de dag wilt komen.
 • wimpers
  ‘Dat lijntje op mijn wimpers moest dunner’
  Daniëlle: ‘Ik ben altijd al dol op make-up geweest en ik had al wel eens nagedacht over permanente make-up. Dat leek me vooral erg handig tijdens het sporten, op vakanties en ‘s ochtends bij het opstaan, want dan zie je er gelijk verzorgd uit.
Toon meer >
Toon minder >