Bedrijfsnaam: Haarhuis van Tongeren
Adres: Dijkmanschans 198,
2728GK Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3312993
 • Haarwerk

Over ons

Wij hebben in de afgelopen jaren al veel mensen geholpen om van hun haarproblemen af te komen. Van haarverlies tot haaruitval en van kaalheid tot jeuk. Wij hebben alle haarproblemen al een keer gezien. Heb jij ook last van haarproblemen? Neem dan vrijblijvend contact op en maak een afspraak voor een gratis hoofd- en haaranalyse.

Neem contact op via:

Artikelen van Haarhuis van Tongeren

 • haaruitval
  Haaruitval? Zó krijg je weer zelfvertrouwen!
  Helaas: als man krijg je niet alleen vaak met haaruitval te maken als je de zestig jaar bent gepasseerd. Haaruitval en dunner wordend haar kan al veel eerder ontstaan, soms zelfs al vóór je twintigste.
 • haarwerk
  'Dit haarwerk gaat met mij mee!'
  Jasmine: ‘Toen ik van mijn arts de diagnose ‘kanker’ kreeg, stortte mijn wereld voor even in. Optimistisch als ik van nature ben, voelde ik echter al snel een enorme vechtlust. Ik ging dit overleven!
 • haarwerk
  'Ik wilde zo snel mogelijk een haarwerk'
  Toen ik van mijn arts de diagnose ‘kanker’ kreeg, stortte mijn wereld voor even in. Optimistisch als ik van nature ben, voelde ik echter al snel een enorme vechtlust. Ik ging dit overleven!
 • haaruitval
  Weer een prachtige volle bos haar
  Vrouwen krijgen tegenwoordig steeds vaker met een vorm van haaruitval te maken. Haarproblemen zoals een dunner wordende haardos, vanwege haarverlies of afbrekende haren komen vaak voor.
Toon meer >
Toon minder >