ringen

De mooiste ringen om je outfit compleet te maken

Ringen zijn het soort accessoires die je outfit helemaal af kunnen maken. Of het nu een statement piece is, of je dat je meerdere ringen om je vingers hebt, ringen zijn hot! De laatste tijd zie je steeds vaker dat de trend zich doorzet om meerdere ringen om je vingers te doen. En dan het liefst een dunne ring, zodat het nog steeds subtiel eruit ziet. Of je gaat juist voor een statement ring die de aandacht trekt. Welke ring past nu precies bij je? Er is gelukkig veel inspiratie op te doen en wij helpen je daar graag een handje bij. Na dit artikel heb jij misschien wel je perfect match gevonden.

Grote schakelring

Grote schakelringen zijn al jaren de grote favoriet onder de ringdragers. Het bekende merk Buddha to Buddha heeft een grote collectie van ringen waar je in één keer de aandacht mee trekt. Door de grootte van de ring is het zowel passend bij mannen en vrouwen, een echte unisex ring dus.

Ga voor chique

Heb je een chique outfit? Dan vraagt dat om een chique ring om je vinger. Een mooie, dunne gouden ring haalt de klasse met gemak in je naar boven en het staat ook nog eens subtiel. Merken zoals Isabel Bernard staan bekend om hun kwaliteit én subtiliteit in ringen.

Diamonds are a girls best friend

Marilyn Monroe said it right! Diamonds are a girls best friend. En niet zonder reden. Het geeft je een gevoel van luxury en laat je net nog iets meer stralen dan voorheen. Geef wat extra bling aan je outfit, of ga voor een all glitters style door meerdere ringen met diamanten te dragen.

Graferen voor de extra touch

Om een speciaal moment voor altijd vast te leggen is de ring graferen een mooie optie. Je kunt dit doen bij vrijwel iedere juwelier, óf je laat het direct doen bij de winkel waar je het koopt. Zo wordt het geven van de ring nog net iets specialer en je geliefde zal hier zeker blij mee zijn.

Ringen voor heren

Hoewel een ring sneller wordt geassocieerd met een vrouw, wordt het steeds populairder voor mannen om ook ringen te dragen. Een grote, sterke ring staat een man ook zeker classy en zeg nu zelf: van een zeer, mooie ring is niemand minder aantrekkelijk geworden. Toch?

Datum: 05 mei 2022