Bedrijfsnaam: Women's Line
Adres: Hoofdstraat 54,
9601EJ Hoogezand
Telefoonnummer: 0598-723098
 • Afvallen

Over ons

De medewerkers van Women's line zijn professionals in afvallen en bieden een compleet concept aan voor alle vrouwen die willen afvallen. Je kunt er onder persoonlijke begeleiding, in een rustige en ontspannen sfeer doeltreffend afslanken.

Neem contact op via:

Artikelen van Women's Line

 • afvallen
  Afvallen voor de állerlaatste keer
  Je weet nog precies hoe het vorig jaar ging: na de zomervakantie raakte je alle motivatie om te lijnen kwijt. Wat maakte het uit? De komende maanden zou je je toch weer hullen in lekkere warme truien, lange jeans en dikke jassen.
 • cellulite
  Weg met cellulite: beter in mijn vel!
  Janine (38): ‘Na drie zwangerschappen lijkt mijn figuur in niets meer op dat van ‘vroeger’. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik heb drie geweldige kinderen die ik voor geen goud zou willen missen. Maar wat ik wél mis, is mijn uiterlijk van voor ik kinderen kreeg.
 • afvallen
  Afvallen? Nu gaat het je wél lukken!
  Op 31 december 2018 heb je de afspraak met jezelf gemaakt om de strijd aan te gaan met die overtollige kilo’s. Je zou gezonder gaan eten en meer gaan sporten. Nu, weken later, lig je languit op de bank.
 • afvallen
  Gezond en verantwoord afvallen
  Je bent op zoek naar een manier om gezond en snel af te vallen. Mogelijk heb je al allerlei andere manieren geprobeerd om je overgewicht kwijt te raken, en die hebben niet of niet blijvend geholpen.
Toon meer >
Toon minder >