tuin

Tover jouw huis én tuin om in een paradijs!

Laat je ogen langs alle helderblauwe kleuren glijden en verbaas je over de eenvoud en mooiheid van de attributen van de zee. Denk aan schelpen en de prachtige ‘at the beach’ accessoires. Of dompel je onder in het botanische thema, met alle pracht en praal van de mooiste bloemen en planten. Benieuwd waar dit is? Welkom bij Bloemsierkunst van der Steeg!

1000 m2 winkelplezier!

Wilco van der Steeg: ‘In onze winkel vind je alles op het gebied van bloemen, kamerplanten en seizoensgebonden buitenplanten. Maar ook voor de mooiste binnenpotten en woonaccessoires kun je bij ons terecht! Op dit moment staan het nautische thema en het botanische thema centraal.’

Het voorjaar in huis

Heb je groene vingers? Of is jouw tuin toe aan een opfrisbeurt? Kies dan nu voor één of meerdere mooie buitenplanten om van jouw tuin een paradijsje te maken. Fleur je tuin op met 1-jarige bloeiers, zoals petunia’s, lobelia’s, geraniums of mandeville’s, of exotische planten. Denk hierbij aan olijfbomen, palmen en sinaasappelboompjes! Heb je nog mooie planten in de tuin, maar zijn de potten aan vervanging toe? Kijk rond bij Bloemsierkunst van der Steeg voor de nieuwste series buitenpotten.

‘Ook voor de mooiste binnenpotten en woonaccessoires kun je bij ons terecht’

Moederdag

Zondag 13 mei 2018 is het Moederdag! Wil jij je moeder in het zonnetje zetten? Haal het voorjaar in huis en verras haar met een mooi boeket! Wilco: ‘Je kunt bij ons terecht voor een mooi boeket of een leuk cadeau voor álle lieve moeders.’

De groene trends

Ben je benieuwd naar de trends op het gebied van bloemen en planten? Hier vind je dé drie trends voor 2018:

  • Punk Rebooted: deze trend vertaalt zich in ruwe stukjes landen waar prachtige natuur de aandacht opeist. Gebruik verschillende soorten materialen en er ontstaat een ruwe, rommelige ontspannen buitenruimte. Geef de natuur de vrijheid!
  • Re-assemble: deze trend maakt de tuin driedimensionaal. Verschillende stijlen, functies en materialen worden met elkaar gecombineerd. De tuin krijgt hierdoor een flexibel karakter en lijkt nooit af te zijn. Kies voor een diversiteit aan planten!
  • Romance 3.0: deze trend geeft de tuin een luxe buitenruimte met willekeurige, volbloeiende bordes, glooiende vormen en zachte meubelen. Kies voor veel bloemen en decoratie!
Datum: 26 april 2018