Kopen

Deze horloges gaan vanaf nu op je wensenlijstje

De laatste jaren brengt bijna elk merk een speciaal horloge uit, wat als verlenging van je telefoon gezien kan worden. Je kunt er berichten op bekijken, je muziek mee controleren en zelfs mee pinnen bij de supermarkt. De smartwatches zijn niet aan te slepen en het lijkt dan ook wel alsof iedereen er eentje draagt. Maar wat nou als je een gewoon horloge wilt, of eentje specifiek met hartslagmeter? We helpen je graag op weg en zetten drie varianten van de mooiste polsklokken voor je op een rijtje. Zo weet jij welke er op je verlanglijstje gaat voor de feestdagen!

Voor de duurzame klok liefhebber

Een mooie klok om de pols is voor veel mensen weggelegd, maar niet zo’n bijzondere als deze! Als jij veel bezig bent met energie besparen hebben wij de perfecte klok voor jou. Je kunt de Seiko astron kopen, welke slechts 20% van de hoeveelheid energie gebruikt ten opzichte van andere gps-horloges. Dit model heeft alles wat een klokliefhebber verlangt van een horloge, want dit is een robuuste, stoere klok op zonne-energie. Daarnaast bevat deze alle kenmerken die je van een Seiko horloge gewend bent.

Voor de actievelingen

Het garmin velu horloge is een ideale klok voor mensen die veel onderweg zijn en een actieve levensstijl hebben. Het verfijnde model staat niet alleen elegant, maar ook high tech. Deze sportieve smartwatch beschikt over twintig voorgeprogrammeerde sportapps die jou ondersteunen bij jouw activiteiten. Met een hartslagtracker en gps en navigatie is dit een ideale compagnon tijdens het hardlopen, hiken of gewoonweg een lange wandeling. Daarnaast kun je er zo goed als alles mee wat andere smartwatches van tegenwoordig ook kunnen, waaronder contactloos betalen, meldingen van berichten ontvangen en je muziek bedienen.

Eentje die past bij alles

Ben je niet zo technisch aangelegd en wil je gewoon een horloge om de tijd bij te kunnen houden? Dat is natuurlijk ook helemaal prima. Tegenwoordig laten we ons erg meeslepen met alle ‘musthave’ gadgets, terwijl je ook gewoon een traditioneel horloge kunt dragen. Kijk naar een stijlvol ontwerp die bij elke gelegenheid past, zoals de minimalistische Scandinavische horloges. Deze zien er elegant uit, schreeuwen niet om aandacht en vertellen jou gewoon hoe laat het is. Simpel zat!

Datum: 28 oktober 2021