kleding

Jouw merken nu ook in de webshop

Online shoppen is tijdens de coronacrisis alleen maar groter geworden. Daarom konden wij natuurlijk niet achterblijven en hebben we een webshop gelanceerd. In de webshop vind je de vertrouwde merken uit de winkel, maar ook nieuwe merken die alleen in de webshop verkrijgbaar zijn. Een kleine greep uit de merken: &Co Woman, Studio Anneloes, Esqualo, Garcia, Geisha en Zusss. Van must-have basisitems tot trendy looks. Er worden bijna dagelijks nieuwe producten toegevoegd aan de webshop, dus neem regelmatig een kijkje op onze website.

Trend alert: travelstof

Travelkwaliteit stof is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Dit superfijne materiaal is een combinatie van polyamide en elastaan. Deze combi zorgt ervoor dat de stof superstretchy is en dus heerlijk comfortabel draagt. Een ander bijkomend voordeel is dat de stof niet kreukt. Nooit meer strijken dus! Bij TOF shop je de collecties van Studio Anneloes en &Co Woman, die beide veel gebruik maken van deze fijne stof! Beide merken vind je in de winkel en in de webshop.

Daily fashion-inspiratie

Dagelijks voorzien we je op social media van een flinke dosis fashion-inspiratie. Zo posten we regelmatig ‘daily looks’ en uitgebreide filmpjes waarop we nieuwe items showen en toelichten, en delen we leuke acties. Vergeet TOF Alphen dus niet te volgen op Instagram en Facebook.

We zien deze zomer veel broderie, prints en roesjes

Summer dresses

Vrolijke kleurtjes of natuurlijke tinten, bloemenprintjes of basic effen: deze zomer mag de jurk niet ontbreken in jouw kledingkast en wij hebben enorm veel keus. Wij hebben superleuke jurkjes in onze collectie van onder andere Geisha, Tramontana en Garcia. Wat vind je bijvoorbeeld van deze vrolijke jurk van Tramontana?!

Sunny Romance

Deze zomer hangt er een hoop romantiek in de lucht, want we zien veel broderie, prints en roesjes. Supervrouwelijk en eindeloos te combineren tot verschillende stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische blouse op een stoere bermuda of een van top tot teen witte look?

Jij maakt mij blij!

Naast de nieuwste fashion verkopen wij in de winkel ook te gekke lifestyle-items en cadeaus van het Nederlandse merk Zusss. Ben je op zoek naar een cadeautje of iets leuks voor in huis, kom dan gezellig even langs in de winkel!

Datum: 19 juli 2022