Bedrijfsnaam: Praktijk De Interactie
Adres: Gildenveld 26C,
3892 DH Zeewolde
Telefoonnummer: 06-19960759
 • Coaching

Over ons

Praktijk de Interactie biedt hulp aan kinderen en ouders bij diverse leer- en opvoedkwesties. Binnen de praktijk wordt gewerkt met de methode Mediërend Leren®, die zich baseert op de positieve ontwikkelingspsychologie. Het coachen is oplossingsgericht en toekomstgericht.

Neem contact op via:

Artikelen van Praktijk De Interactie

 • kind
  Wees consequent in de opvoeding van je kind
  Iedere ouder weet dat het belangrijk is om consequent te zijn in de opvoeding. ‘Consequent zijn’ betekent dat je iets afspreekt met je kind en dat je je daar ook aan houdt.
 • ziekte
  Wanneer ziekte je gezin binnensluipt
  Wist je dat er in Nederland meer dan 100.000 gezinnen zijn met thuiswonende kinderen van wie de één van de ouders chronisch ziek is? Tegelijkertijd ligt het aantal kinderen en jongeren met een chronische ziekte nog hoger. Dit is namelijk maar liefst 400.
 • kinderen
  Onze kinderen houden een spiegel voor
  Iedereen kijkt weleens in een spiegel. ’s Ochtends na het opstaan, onderweg in de auto of als je door de stad loopt en in een raam je reflectie ziet. Daar zij we aan gewend.
 • kracht
  Kom in je eigen kracht
  Vroeger was de rol van de vrouw duidelijk: trouwen en zorgen voor de kinderen. Tegenwoordig is die rol veranderd. Veel vrouwen werken, naast de situatie dat ze partner en of moeder zijn.
 • ondersteuning-tijdens-tegenslagen
  Reactie op zorgen: ieder mens doet dat anders
  Als je opgroeit, ben je relatief zonder zorgen. Naarmate je ouder wordt, zal heel langzaam die onbezorgdheid verdwijnen. Je krijgt een baan, een relatie en misschien wel kinderen.
Toon meer >
Toon minder >