Combineer meer! Hier krijg je collectieve korting!

Wanneer je zaken combineert krijg je soms korting. Dat is iets wat nog niet iedereen weet, maar wat wel een truc is van veel mensen die op de kleintjes letten. Nu is de ene combi wel voordeliger dan de ander, maar aan het eind van de maand kan het je wel behoorlijk wat opleveren. Welke zaken aan te raden zijn om te combineren? Lees snel verder.

Altijd online

Bij internet en televisie abonnementen zien we dat combineren je veel op kan leveren. Deze zijn eigenlijk altijd goedkoper wanneer je ze samen combineert in één pakket. Niet alleen het internet en televisie kun je combineren tot één, ook andere zaken kun je hier soms nog bij aansluiten. Denk aan mobiele telefonie, en dan niet van één iemand maar van meerdere mensen binnen hetzelfde huishouden. Dit gaat er voor zorgen dat je met z’n allen op een topkwaliteit verbinding online bent, maar wel tegen een lage prijs.

Goed gezorgd

Informeer eens bij je werk of er een collectieve zorgverzekering is. Ook daar kun je namelijk collectief behoorlijk voordeel mee krijgen. Nu is het sinds enkele jaren wel zo dat je niet meer korting krijgt wanneer je een collectieve verzekering afsluit, maar je wel veel extra’s kunt ontvangen. Denk aan extra programma’s, begeleiding of juist meer behandelingen. Iets wat je indirect zeker wel wat gaat opleveren. Dus kijk of je zorg goed geregeld is, en regel het anders nóg beter. Wanneer je niet bij een bedrijf werkt wat een collectieve optie heeft, dan is het slim om te kijken naar gezinskorting. Ook dat wordt vaak bij een verzekering aangeboden. Net als korting wanneer je verschillende verzekeringen bij dezelfde maatschappij afsluit.

Sport met meer

Een sportschool bezoeken is niet van iedereen een favoriet, maar wanneer je het met meerdere personen doet, is het wellicht beter. Daarom is een sportschoolabonnement afsluiten met meerdere personen in één huishouden ook aan te raden. Wanneer je collectief met z’n allen sport, krijg je vaak familiekorting. Dit geldt niet alleen voor sportscholen maar ook bij andere verenigingen. Iets wat goed is om te verkennen en het is nog eens motiverend ook.

Spaar door

Ten slotte nog de spaarprogramma’s, ook hier zit veel verschil tussen de één en de ander. Wanneer je spaart voor bijvoorbeeld Airmiles, dan kun je deze bij verschillende winkels sparen én uitgeven. Ook kun je de verschillende programma’s combineren, iets wat bij bijvoorbeeld KLM het geval is. Dit kan ervoor zorgen dat je dubbel zo snel spaart en vervolgens weer bij verschillende ketens korting krijgt. Dubbelop feest, zonder dat je er ook maar één euro extra voor hoeft uit te geven. Dus combineer ook zeker spaarprogramma’s, een leuk extraatje!

Kortom; combineren kun je leren, en het kan je veel opleveren. Investeer wat tijd en moeite erin en je zult er veel voor terugkrijgen. Vaak geldt dat hoe meer zaken je bij één aanbieder combineert, hoe meer het je uiteindelijk ook gaat opleveren. Het gaat het je vele voordelen opleveren, maar ook een dosis gezelligheid en motivatie. En het geld? Daar kun je ongetwijfeld wel leuke andere zaken voor bedenken.

Datum: 17 juni 2024