makelaar

‘Het avontuur of nét dat duwtje in de rug’

Het lijkt een eeuwigheid geleden, maar een paar jaar terug zat de woningmarkt nog in het slop als gevolg van de economische crisis. Stond een huis eerder drie jaar te koop, nu kan een huis binnen drie weken verkocht worden. De huizenprijzen daalden en er werden veel minder huizen verkocht. Het gaat goed met de huizenmarkt, en dát is te merken. De prijzen gaan omhoog, mensen durven de stap weer te nemen om hun woning te koop te zetten. En, ook niet geheel onbelangrijk: er is weer keuze! Je hebt nu ook meer keuze qua woningen, maar ook met betrekking tot makelaars.

Makelaar

‘Welke makelaar moet ik kiezen? Ik zie door de bomen het bos niet meer.’ Ben jij op zoek naar jouw droomhuis, en heb jij een betrouwbare makelaar nodig? Of wil jij je huis verkopen, en denk je dat een makelaar jou van goed advies kan voorzien? Een professionele makelaar kan jou helpen om dat gewilde huis van je dromen écht te bemachtigen.

Aankoopmakelaar

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan een voordeel zijn. Zo helpt een makelaar bij het bepalen van de waarde van het huis én bij de onderhandelingen. Zie jij jezelf geen keiharde onderhandelingen voeren? Neem dan een aankoopmakelaar in de hand.

Verkoopmakelaar

Wil jij jouw huis zo snel mogelijk, én voor een gunstige prijs verkopen? Neem dan contact op met een verkoopmakelaar. Je kunt dan rekenen op alle hulp, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de verkoopprijs en alle randzaken die bij een verkoop komen kijken.

Het inschakelen van een aankoopmakelaar kan een voordeel zijn

Twee generaties

Op elkaar ingespeeld en geroutineerd: twee generaties Van den Bighelaar. Vader en zoon. ‘Wij hebben géén specifieke doelgroep, maar richten ons bewust op de hele markt’, geven de makelaars aan. Bighelaardij makelaars zijn zowel verkoop- als aankoopmakelaar en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends op de huizenmarkt.

Vastgoed

‘In ons bedrijf richten wij ons niet alleen op ‘fast movers’, maar ook op vastgoed, waarbij wat meer komt kijken met betrekking tot bouwkunde en omgevingsplannen. Het geeft voldoening als onze kennis en ervaring bij uitdagende projecten ingezet kan worden. Helemaal wanneer het een stijlvolle, trendy, authentieke of sterk individualistische bouwstijl is!’, aldus de heren Van den Bighelaar. ‘Een duwtje in de rug, of je behoeden voor avonturen: wij gaan het niet uit de weg!’ lichten de mannen toe.

Dag en nacht bereikbaar

‘Wij verkopen de woningen als alle andere makelaars op één oor liggen. Mensen hoeven geen vrij te nemen van hun werk om een huis te bezichtigen of een afspraak met ons in te plannen. Dit kan vanaf 08:00 tot 22:00 uur!’, aldus vader en zoon Van den Bighelaar. ‘Daarnaast besparen wij veel tijd op het gebied van briefing. We maken altijd een groep op WhatsApp aan met alle betrokkenen (bijvoorbeeld kopers of erfgenamen), en onszelf aan. Mensen vinden het fijn als ze altijd even een berichtje kunnen sturen, op elk moment van de dag. Wat ons onderscheidt van andere makelaars? Kopers vinden kan iedereen, maar kopers binden: daar heb je ons voor nodig!’, aldus de trotse heren.

Datum: 06 februari 2018