Bedrijfsnaam: Broeders Gezondheidswinkel
Adres: Keiweg 7,
4901JD Oosterhout
Telefoonnummer: 0162-453223
 • Voedingsmiddelen

Over ons

Bij Broeders Gezondheidswinkel ben je aan het juiste adres voor je gezondheid, verzorging, natuur-& dieetvoeding. De fysieke winkel, met een oppervlakte van ruim 500m2, vind je een uitgebreid assortiment.

Neem contact op via:

Artikelen van Broeders Gezondheidswinkel

 • gezondheid
  Verbeter je gezondheid in het nieuwe jaar
  Een nieuw jaar, een nieuw begin. Ook al geloof jij niet zo in goede voornemens, je houdt ze immers toch nooit veel langer dan drie weken vol, toch is het niet verkeerd om je gezondheid en leefstijl eens goed onder de loep te nemen.
 • Biologische
  'De biologische tomaat is als een echte tomaat'
  Als er één winkel in Oosterhout is, die de uitdrukking ‘je moet met je tijd meegaan’ heeft begrepen, dan is het Broeders Gezondheidswinkel wel. Want als je in staat bent om een zuivelwinkeltje in de loop der jaren om te bouwen tot een biologische supermarkt inclusief natuurdrogist dan kun je toch niet beweren dat ze daar soep in hun ogen hebben gehad.
 • immuunsysteem
  5 manieren om je immuunsysteem te versterken
  Het immuunsysteem is de basis van je gezondheid. Je immuunsysteem staat namelijk voor de taak om indringers als virussen, bacteriën en parasieten op veilige afstand te houden en om afvalstoffen en zieke lichaamscellen af te voeren.
 • gewicht
  'Er moest nu iets gebeuren aan mijn gewicht'
  Emily: ‘Na mijn zwangerschap was mijn grootste wens volbracht: ik was moeder geworden! Tegelijkertijd was ik ook tien kilo zwaarder geworden en die kilo’s leken geen aanstalten te maken om te vertrekken.
 • gezondheid
  Zet jouw gezondheid kracht bij
  Voel jij je futloos en ben je toe aan dat extra vitamineshot in de koudere dagen? Of ben je dit jaar goed op weg met je dieet, maar mis je nog belangrijke voeding om je dieet écht kracht bij te zetten? Je hoeft in deze gevallen niet direct een afspraak je maken bij een diëtist of langs te gaan bij een apotheek.
Toon meer >
Toon minder >