Bedrijfsnaam: Ills Lingerie
Adres: Huizerweg 27A,
1401 GG Bussum
Telefoonnummer: 035 6912848
E-mail:
 • Protheselingerie
 • Badmode
 • Lingerie

Over ons

Toen mijn moeder Siepie en ik in 1999 onze eigen speciaalzaak in lingerie, nacht- en badkleding, beenmode en borstprotheses in Sneek begonnen, deden we dat met een helder beeld voor ogen: met ills Lingerie wilden we vakkundig en eerlijk lingerie- en badkledingadvies bereikbaar maken voor alle vrouwen. We wilden onze klanten continu blijven verrassen met ons assortiment lingerie, bad- en nachtmode van mooie merken, die staan voor comfort, duurzaamheid en (h)eerlijke luxe. Maar we wilden vooral een plezierige sfeer creëren, waar vrouwen van alle leeftijden, in alle verschijningen en voor alle gelegenheden terecht kunnen.

Neem contact op via:

Artikelen van Ills Lingerie

 • Lingerie
  'Lingerie gaat ons aan het hart'
  Ills Lingerie is een familiezaak die zich specifiek specialiseert in borstprotheses. Al jong begon Ingrid Kramer, eigenaresse van Ills, met het stagelopen in andere lingeriewinkels.
 • protheselingerie
  Protheselingerie is ultiem vrouwelijk!
  Zwemmen, wandelen, slenteren en sporten. Activiteiten die niet alleen gezond zijn, maar ook leuk en ontspannend, ook als je borstkanker hebt gehad. Om hier daadwerkelijk plezier aan te kunnen beleven, moet jij op de allerbeste ondersteuning kunnen rekenen.
 • badmode
  Trends in badkleding
  Een badpak of bikini die perfect past en je mooiste delen accentueert: dat verdient iedere vrouw. Ga je voor strapless en corrigerend, opvallend, of juist heel sexy en elegant?
 • badmode
  Trends in badmode!
  Een badpak of bikini die perfect past en je mooiste delen accentueert: dat verdient iedere vrouw. Ga je voor strapless en corrigerend, opvallend, of juist heel sexy en elegant?
 • bh
  Het belang van een goed passende bh
  Wist je dat maar liefst 70% van de vrouwen de verkeerde bh-maat draagt? De kans is dus groot dat jij ook tot die groep behoort. Dat kan behoorlijk vervelend uitpakken, vooral als je wat grotere borsten hebt.
 • lingerie
  Ills' lessons in Lingerie
  Wanneer je een borstprothese hebt, kun je nog steeds mooie lingerie dragen. Wie denkt dat protheselingerie alleen maar bestaat uit grote, huidkleurige bh’s heeft het helemaal mis.
 • badmode
  Lessen in badmode
  Een ijsje in je hand en heerlijk flaneren langs het strand. Jij voelt je op en top vrouw als je bikini of badpak als gegoten zit en jouw mooiste delen accentueert.
Toon meer >
Toon minder >