Bedrijfsnaam: Vitalista Reflexzonetherapie
Adres: Rubenslaan 87-3,
3582JG Utrecht
Telefoonnummer: 06-28121457
 • Voetreflexologie
 • Reflexzonetherapie

Over ons

Vitalista geeft vrouwen en mannen die meer pep willen halen uit hun dagelijks leven voetreflexologie én handvatten voor een gezondere leefstijl. Vitaliseer jezelf en krijg meer balans in buik, hormonen, hoofd en rug.

Neem contact op via:

Artikelen van Vitalista Reflexzonetherapie

 • reflexzonetherapie
  Herstel begint met ontspanning
  Heb je last van vermoeidheid, je darmen, spijsverteringsklachten of maandelijkse ongemakken? Grote kans dat de oorzaak hiervan ligt in een teveel aan spanning.
 • darmklachten
  Voetreflexologie tegen darmklachten
  Voetreflextherapeut Krista: ‘Ik kreeg een telefoontje van Anna en zij vertelde me dat ze al tijden last van haar buik had. Een opgeblazen gevoel en daarbij pijn tot in haar onderrug. Naar het toilet gaan was lastig. Ze zat niet lekker in haar vel en wilde hiervan af.
 • blote-voeten
  Vitaliseer jezelf op blote voeten!
  Lekker naar buiten zónder schoenen. Je onderdanen zijn bevrijd en kunnen ein-de-lijk echt bewegen, zonder strak omhulsel.
 • stress
  Voeten van de vloer tegen stress
  Stress is een natuurlijke en nuttige reactie van je lichaam om zaken die jij belangrijk vindt voor elkaar te krijgen. Maar op de lange duur kan het voor lichamelijk en geestelijk ongemak zorgen.
 • reflexzonetherapie
  Door reflexzonetherapie functioneren zonder pijn
  Krista: ‘Een tijdje terug bezocht Pascalle (40) mijn praktijk. Ze had last van rugpijn en haar schouder en nek begonnen nu ook op te spelen. Door de pijn in haar lichaam kon Pascalle zich niet met volle overgave storten op haar werk in de patisserie, yoga en lange wandelingen met gezin en hond… Haar huisarts adviseerde fysiotherapie en om het rustiger aan te doen.
 • energie
  Meer energie met voetreflexologie
  Loop jij al rond met een snotneus, vermoeidheid of de winterblues? Waar is je energie van de afgelopen zomer gebleven?
Toon meer >
Toon minder >