Bedrijfsnaam: Zijn's
Adres: Dorpstraat 21B,
6235AC Ulestraten
Telefoonnummer: 06 15120717
 • Coaching

Over ons

Zijn's is er om mensen te helpen weer gelukkig te worden. Dit is mogelijk door middel van een open en vrijblijvend gesprek.

Neem contact op via:

Artikelen van Zijn's

 • zelfbeeld
  Jij mag er zijn: jezelf op de eerste plaats zetten
  Heb je het gevoel dat je andere mensen vaker op de eerste plek zet dan jezelf? Het kan fijn zijn om hierover te praten en je gevoelens eens centraal te zetten.
 • depressie-jongeren
  Depressie onder jongeren: wat kun je doen?
  Het is een wereld waarin alles snel lijkt te gaan. Als een race waarbij iedereen als eerste het einde probeert te halen. Daardoor kan het ook voelen alsof je achterblijft. Dat je links en rechts wordt ingehaald.
 • verdriet
  Stil verdriet: pijn een plekje geven
  Je wist dat het moment een keer zou komen, maar nu het er is bijt het nog meer dan verwacht. Na het verlies voelde je jezelf verbonden met iedereen om je heen. Op den duur had je alleen het idee dat je contacten steeds meer afstand begonnen te nemen. Tot het voelde alsof je jouw verdriet alleen nog kon voelen wanneer je alleen was.
 • relatiebreuk
  Opkrabbelen na relatiebreuk? Ga het gesprek aan
  Een relatiebreuk is een enorm pijnlijk en ingrijpend proces. Misschien merkte je al een tijdje dat het niet goed ging, of kwam de breuk als donderslag bij heldere hemel. Of je hebt zelf de relatie verbroken.
 • presteren
  Altijd willen presteren? Met een gesprek kun je relativeren!
  Je kinder- en pubertijd is een mooie periode waarin je allerlei ervaringen opdoet. Je maakt vrienden en ontwikkelt jezelf. Daarnaast ben je aan de slag met verbreden van je kennis en verken je welk beroep je wilt doen.
 • baanverlies
  Baanverlies: omgaan met de bijkomende gevoelens
  De reden waarom je voor jouw baan hebt gekozen, kan verschillen van persoon tot persoon. Je doet het wellicht vanwege de passie voor het vak of het inkomen dat het werk biedt. Toch lijkt er altijd één bepaald aspect overeen te komen. En dat is de vaste grond die je krijgt met een baan.
Toon meer >
Toon minder >