gezonde-huid

Een gezonde huid, dat is altijd het doel’

Een huid die uit balans is, duidt erop dat de ‘eigenaar’ ook uit balans is. Daarom is het verstandig om bij een huidprobleem niet alleen te kijken naar de huid zelf, maar ook naar de mens erachter.

Natuurlijke en mooie uitstraling

Huidspecialist Claudia Esser van Huid Totaal begeleidt mensen op hun weg naar een gezonde huid. Via een huidscan is meteen heel duidelijk te zien wat je huid nodig heeft om weer in balans te komen. Middels een kennismakingsbehandeling voel en ervaar je de producten die perfect op jouw huid zijn afgestemd. Claudia werkt alleen met hoogwaardige producten en zogenoemde ‘dermaceuticals’. Dat zijn cosmetische producten op de grens van geneeskunde met een hoge concentratie aan actieve bestanddelen die de huid verbeteren. Claudia begeleidt je in het hele huidverbeteringsproces. Het doel moet altijd een gezonde huid zijn, volgens Claudia. Een gezonde huid vormt de basis voor een natuurlijke en mooie uitstraling.

Voldoen je huidige producten nog?

Ben je nog tevreden over de producten die je op dit moment gebruikt? Is je huid al verbeterd? Of ben je nog altijd zoekende naar andere producten omdat je niet helemaal tevreden bent? Dan nodigt Claudia je uit om voor een huidcheck langs te komen. Samen gaan jullie kijken of je oude producten nog voldoen aan de huidige eisen van je huid. Vaak kun je met kleine aanpassingen je huid op korte termijn verbeteren. Met behulp van een innovatieve huidcomputer worden de belangrijkste huideigenschappen gemeten. Deze waardevolle resultaten vormen de basis voor je huidverbeteringsproces.

Voel en ervaar nieuwe producten

Ben je onzeker of nieuwe producten ook echt bij je passen en de gewenste resultaten opleveren? Bij Huid Totaal maak je kennis met nieuwe producten voor thuisgebruik via een zogenoemde ‘kennismakingsbehandeling’. Dan ervaar je meteen wat de producten voor je doen en hoe je alles thuis zou kunnen gebruiken. Na afloop ontvang je een persoonlijk productenkompas. Dit is voor jou de complete gebruiksaanwijzing voor thuis.

‘Een gezonde huid vormt de basis voor een natuurlijke en mooie uitstraling’

Huidcheck

Wist je trouwens dat Claudia haar vaste klanten om de 6 tot 8 weken uitnodigt om weer voor een huidcheck langs te komen? Dan weten ze namelijk zeker dat ze optimaal bezig zijn met de verzorging van hun huid. Bovendien zijn ze dan weer heerlijk gemotiveerd om thuis aan de slag te gaan.

Huidbehandelingen

De weg naar een gezonde huid kun je ondersteunen met verschillende soorten behandelingen:

  • Medische beauty behandeling
  • Sonostar Ultrasoon
  • Skin Tone Sono Beauty Lifting Xtreme
  • Therapeutische behandeling met A/M Cosmetica

Stralend jezelf zijn met een gezonde huid

Claudia: ‘Ik begeleid je graag op weg naar een gezonde huid. Een gezonde huid vormt namelijk de basis voor een natuurlijke en mooie uitstraling! Mijn missie hierin is: stralend jezelf zijn met een gezonde huid. Ik kijk verder dan het huidprobleem alleen, ik zie de mens erachter. Ik volg sinds september 2018 een studie tot Medisch huidspecialiste Dermatologie en ik heb mijn expertise opgebouwd door 30 jaar ervaring in huidverbetering. Ik werk alleen met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Ben je benieuwd wat huidverbetering voor jou kan doen? Ik beantwoord graag je vragen.’

Datum: 07 december 2018