fbpx
Huidverbetering
Nieuw binnen
 • huidHappy HydraFacial, happy skin
  Happy HydraFacial, happy skin
  Je merkt ’t misschien niet, maar je huid heeft het tijdens de winter zwaar te verduren.
 • huidverzorging
  Huidverzorging bij kanker: feiten en fabels
  Je huid kan behoorlijk te lijden hebben onder de behandeling tegen kanker. Een goede huidverzorging voor, tijdens en na deze ziekteperiode is dan ook extra belangrijk.
 • huid
  Klaar voor de kou
  Je kijkt naar buiten en ziet regen, grauwe wolken en kale bomen. Des te lekkerder om warm binnen te blijven met een kop dampende thee of koffie.
 • huid
  Een natuurlijk zachte huid
  Je huid kan zo nu en dan wat extra zorg gebruiken. Je huid ziet er bijvoorbeeld dof uit, is onzuiver of vertoont lijntjes en pigmentvlekjes.
 • SkinDNA-test
  De SkinDNA-test voor je huid
  Iedere huid is anders en vraagt om andere verzorgingsproducten. Overal lees je adviezen voor verschillende huidtypen, maar op elke site zijn die weer anders. In de drogist vind je honderden soorten crèmes, serums, maskers en peelings.
 • huid
  5 tips voor een mooie huid
  Je zou kunnen zeggen dat onze huid het grootste orgaan is, een rekbaar pantser dat zorgt dat vloeistoffen gecontroleerd ons lichaam kunnen verlaten. Of dat onze huid deel is van ons immuunsysteem door ziekteverwekkers buiten de deur te houden. Maar dan gaan we aan iets belangrijks voorbij.
 • borstkanker
  Oplossing bij borstkanker én hoge BMI
  Voor vrouwen met een grote cupmaat of ernstig overgewicht leidt een amputatie bij borstkanker vaak tot een lelijke vervorming van de borstkas.
 • huid
  Waarom je even een momentje voor je huid nodig hebt
  Ons leven is stressvol. We hebben amper tijd en hebben zoveel te doen. En daardoor laten we ons zelf wel eens wat verslonzen. Of we zetten onszelf op een tweede plaats.
 • BABOR
  Lekker in je vel zitten begint bij je huid
  Huidverzorging is iets waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Thuis maken we onze huid ’s ochtends en ’s avonds schoon en we brengen elke dag netjes moisturizer en zonnebrand aan. Maar nog steeds ziet je huid er een beetje dof uit.
 • gevoelige-huid
  Xannes advies: zo verzorg je een gevoelige huid
  Je huid voelt droog aan en prikt een beetje. Je probeert het met een crème iets te verzachten, maar vervolgens is je huid ontzettend rood. En dan nog ben je blij dat je op het moment even geen last van ontstekingen hebt. Voor veel mensen is dit aan de orde van de dag.
 • huidverzorging
  Huidverzorging: zo verzorg je je huid in onrustige tijden
  Als je op een bepaalde leeftijd bent, lijkt het toch wel snel te gaan met de rimpels. Zeker boven de vijfendertig lijkt het proces van huidveroudering niet meer te stoppen. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van een jeugdig uiterlijk.
Toon meer >
Toon minder >
Banners-ForYou.nl-2023 Banners-ForYou.nl
Meest gelezen
 • huid
  Waarom je even een momentje voor je huid nodig hebt
  Ons leven is stressvol. We hebben amper tijd en hebben zoveel te doen. En daardoor laten we ons zelf wel eens wat verslonzen. Of we zetten onszelf op een tweede plaats.
 • huidverbetering-na-borstkanker
  Huidverbetering na borstkanker
  Helaas krijgt ongeveer een op de zeven vrouwen in Nederland te maken met borstkanker. Oktober is borstkankermaand, een periode waarin er aandacht wordt besteed aan deze vrouwen én bewustwording wordt gecreëerd onder vrouwen die er niet mee te maken hebben gehad.
 • eczeem
  Alles wat je moet weten over eczeem!
  Rode schilfertjes op de huid, een jeukend gevoel, rode uitslag, een zeer droge huid… Komt jou dit bekend voor? Een grote kans dat je last hebt van eczeem. Mensen met een droge huid zijn vaak gevoelig voor het ontwikkelen van eczeem.
 • huid
  Ook in de winter een stralende huid
  Brr, het is fris buiten! Dat betekent niet alleen koude handen en voeten, maar ook gebarsten lippen, en een droge, schrale en trekkerige huid.
 • huidverzorging-bij-kanker
  Liefdevolle aandacht voor de huid tijdens kanker
  Het zijn geen gemakkelijke tijden. Je zorgen maken om een onbekende ziekte, stress over steeds strengere maatregelen en minder kunnen zien van geliefden gaan niet in de koude kleren zitten. Als je dan ook nog een ziekte hebt, kan het allemaal wel eens te veel worden.
Toon meer >
Toon minder >