fbpx
Huidverbetering
Nieuw binnen
 • SkinDNA-testDe SkinDNA-test voor je huid
  De SkinDNA-test voor je huid
  Iedere huid is anders en vraagt om andere verzorgingsproducten. Overal lees je adviezen voor verschillende huidtypen, maar op elke site zijn die weer anders. In de drogist vind je honderden soorten crèmes, serums, maskers en peelings.
 • huid
  5 tips voor een mooie huid
  Je zou kunnen zeggen dat onze huid het grootste orgaan is, een rekbaar pantser dat zorgt dat vloeistoffen gecontroleerd ons lichaam kunnen verlaten. Of dat onze huid deel is van ons immuunsysteem door ziekteverwekkers buiten de deur te houden. Maar dan gaan we aan iets belangrijks voorbij.
 • borstkanker
  Oplossing bij borstkanker én hoge BMI
  Voor vrouwen met een grote cupmaat of ernstig overgewicht leidt een amputatie bij borstkanker vaak tot een lelijke vervorming van de borstkas.
 • huid
  Waarom je even een momentje voor je huid nodig hebt
  Ons leven is stressvol. We hebben amper tijd en hebben zoveel te doen. En daardoor laten we ons zelf wel eens wat verslonzen. Of we zetten onszelf op een tweede plaats.
 • BABOR
  Lekker in je vel zitten begint bij je huid
  Huidverzorging is iets waar je niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. Thuis maken we onze huid ’s ochtends en ’s avonds schoon en we brengen elke dag netjes moisturizer en zonnebrand aan. Maar nog steeds ziet je huid er een beetje dof uit.
 • gevoelige-huid
  Xannes advies: zo verzorg je een gevoelige huid
  Je huid voelt droog aan en prikt een beetje. Je probeert het met een crème iets te verzachten, maar vervolgens is je huid ontzettend rood. En dan nog ben je blij dat je op het moment even geen last van ontstekingen hebt. Voor veel mensen is dit aan de orde van de dag.
 • huidverzorging
  Huidverzorging: zo verzorg je je huid in onrustige tijden
  Als je op een bepaalde leeftijd bent, lijkt het toch wel snel te gaan met de rimpels. Zeker boven de vijfendertig lijkt het proces van huidveroudering niet meer te stoppen. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk genieten van een jeugdig uiterlijk.
 • fitte-huid
  Behoud lang een fitte huid met deze tips!
  Je huid speelt een grote rol bij je uitstraling. Wanneer je niet lekker in je vel zit, valt dat ook af te lezen van je gezicht. Daarom willen we graag zo lang mogelijk met een fitte en gezonde huid rondlopen.
 • huidverzorgingsproducten
  Welke producten passen bij jouw huid? Doe de test!
  Er zijn talloze verschillende producten verkrijgbaar van een groot aantal verschillende merken. Wanneer je even naar de drogist gaat om bijvoorbeeld een nieuwe crème of cleanser te kopen, heb je ontzettend veel keuze. Ieder etiket doet bovendien weer andere beloftes.
 • zonschade
  Verdacht plekje op de huid?
  Zo rond de zomer hebben we vaak weer een mooi gebruinde huid. En als we de voorspellingen van klimaatdeskundigen mogen geloven, zullen de zomers in de toekomst alleen maar warmer worden. Maar dat de zon ook negatieve effecten op de huid kan hebben, is inmiddels ook ruimschoots bekend.
 • huid-apparatuur
  Waarom jouw huid apparatuur nodig heeft
  Met huidapparatuur kun je bereiken wat met mooie crèmes net niet lukt. Zo kan apparatuur ervoor zorgen dat werkstoffen beter door de huid worden opgenomen. Daarnaast kan goede huidapparatuur verrassend snel de tekenen van huidveroudering aanpakken!
Toon meer >
Toon minder >
Meest gelezen
 • huid
  Waarom je even een momentje voor je huid nodig hebt
  Ons leven is stressvol. We hebben amper tijd en hebben zoveel te doen. En daardoor laten we ons zelf wel eens wat verslonzen. Of we zetten onszelf op een tweede plaats.
 • eczeem
  Alles wat je moet weten over eczeem!
  Rode schilfertjes op de huid, een jeukend gevoel, rode uitslag, een zeer droge huid… Komt jou dit bekend voor? Een grote kans dat je last hebt van eczeem. Mensen met een droge huid zijn vaak gevoelig voor het ontwikkelen van eczeem.
 • huidverbetering-na-borstkanker
  Huidverbetering na borstkanker
  Helaas krijgt ongeveer een op de zeven vrouwen in Nederland te maken met borstkanker. Oktober is borstkankermaand, een periode waarin er aandacht wordt besteed aan deze vrouwen én bewustwording wordt gecreëerd onder vrouwen die er niet mee te maken hebben gehad.
 • huid
  Ook in de winter een stralende huid
  Brr, het is fris buiten! Dat betekent niet alleen koude handen en voeten, maar ook gebarsten lippen, en een droge, schrale en trekkerige huid.
 • huidverzorging-bij-kanker
  Liefdevolle aandacht voor de huid tijdens kanker
  Het zijn geen gemakkelijke tijden. Je zorgen maken om een onbekende ziekte, stress over steeds strengere maatregelen en minder kunnen zien van geliefden gaan niet in de koude kleren zitten. Als je dan ook nog een ziekte hebt, kan het allemaal wel eens te veel worden.
Toon meer >
Toon minder >