De huid die jij verdient
Droge, rode plekjes, terugkerende oneffenheden als puistjes en mee-eters of een grauwe, doffe huid. Opvallende tekenen van huidveroudering, zoals fijne of diepere lijntjes, een verslapte huid of pigmentvlekken. Vervelende huidproblemen waar je het liefst snel van af wilt! Maar wat te doen als een standaard gezichtsbehandeling niet genoeg is om weer een mooie, egale en vernieuwde huid te krijgen?
Huid verbeteren
Geen man overboord! Een intensieve DermaPeeling (ook wel: chemische peeling) kan de uitkomst zijn om je huid effectief te verbeteren en deze weer helemaal gezond en mooi te maken. Hiervoor ben je bij Vital Huidinstituut op de juiste plek. Omdat er verschillende peelings zijn, die variëren in sterkte en samenstelling, is er voor elk huidprobleem een oplossing. Tijdens een intakegesprek is er eerst een uitgebreide huidanalyse. Hieruit volgt welke soort DermaPeeling het meest geschikt is voor jou.
Huidproblemen effectief aanpakken
Hoe zo’n peeling verloopt? Tijdens de peeling wordt er een vloeistofoplossing op je huid aangebracht. Deze vloeistofoplossing is er speciaal op gericht om je huid te stimuleren tot systematische verbetering, en dringt tot diep in de kern door. De speciale vloeistofoplossing wordt aangebracht na een uitgebreide reiniging en een voorbereidingsoplossing. Achteraf, na de peeling, word je verzorgd met de juiste producten om jouw huid de beste aandacht te geven. Hiermee kunnen problemen als (ernstige) acne effectief worden aangepakt, en krijg je die gladde, zachte huid die jij verdient!
Met een peeling heb jij weer de huid die je verdient
Goed om te weten
Afhankelijk van de sterkte van de peeling kun je een warmtesensatie of lichte prikkeling van je huid ervaren. Na de behandeling kan je huid er wat rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Er is geen lange hersteltijd: je kunt gewoon direct je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Voor het allerbeste resultaat is het aan te raden om in totaal zes behandelingen te volgen, eens in de vier weken. Zo krijg jij weer die mooie, gladde en nieuwe huid! Heb jij een heel gevoelige, reactieve huid? Middels een speciale voorbereidende behandeling kun jij de DermaPeeling ook ondergaan.
Haartje voor haartje ontharen
Altijd maar in de weer met scheermesjes, harsstrips of je scheerapparaat om die ongewenste haargroei aan te pakken… Ben jij ook helemaal klaar met dit gedoe? Dan kan definitief ontharen met behulp van ultrasound uitkomst bieden. Deze technologie is geschikt voor de behandeling van gevoelige gebieden, zoals wenkbrauwen, bovenlip, oren en neus. Daarvoor is de methode heel nauwkeurig, want het ontharen gaat haartje voor haartje.
Pijnloos definitief ontharen
Hoe gaat dat in zijn werk? Met behulp van een op een pincet lijkend apparaat wordt ultrageluid via de haar naar de haarwortel geleid. Als het geluid eenmaal de haarwortel heeft bereikt, wordt de geluidstrilling omgezet in warmte. Deze warmte beschadigt de haarwortel zodanig, dat die afsterft, waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Het mooie van de ultrasound-behandeling is dat die, in tegenstelling tot andere vormen van definitief ontharen, echt pijnloos is!
Ellipse Flitslichtbehandeling
Voor het definitief ontharen van onder andere je oksels en je benen kun je bij Vital Huidinstituut terecht voor de doeltreffende Ellipse Flitslichtbehandeling. Deze bekende en effectieve methode is ook geschikt voor de donkere huid.
-
Oliën zijn ontzettend goed voor onze huid en ons haar. Ze helpen ons tot rust komen, helpen onze huid hydrateren en ons haar verzachten. Maar weet jij wat de werking is van de verschillende oliën, en hoe ze jou kunnen helpen?
-
Je lichaam bestaat grotendeels uit vocht. Het is essentieel voor het functioneren van je lichaam. Vocht zorgt bijvoorbeeld voor het transport van voedingsstoffen en voor smering van gewrichten. Ook voor je huid is vocht onmisbaar.
-
De harde waarheid als je ouder wordt: je krijgt te maken met rimpels en een slapper wordende huid. Voor de meeste mensen is dit een verandering die ze liever tegen willen gaan. Je wil je stralende huid behouden en rimpels zo veel mogelijk voorkomen.
-
Die grove poriën rond je neus en op je kin. Je stoort je eraan, elke keer als je in de spiegel kijkt. Natuurlijk, er zijn ergere huidproblemen. Maar mooi is anders!
-
Huidveroudering is een proces dat al begint vanaf je vijfentwintigste levensjaar. Naarmate de jaren verstrijken, zul je langzaam steeds meer rimpels op je huid zien verschijnen. De één accepteert het, voor de ander is het lastig.
-
De jaarwisseling komt er weer bijna aan (waar blijft de tijd?). Weet jij al hoe jij de show gaat stelen tijdens de feestdagen? Misschien breekt bij die vraag de stress al bij je uit.
-
Het kan confronterend zijn wanneer je ziet dat je huid ouder wordt. Je ziet meer kraaienpootjes, je lippenplooi wordt gedefinieerder, er komen steeds meer rimpels tevoorschijn en je huid oogt doffer dan vroeger. Natuurlijk is het een prachtig gegeven om ouder te worden, maar dat hoeft zich niet per se te vertalen in huidveroudering.
-
Wanneer je te maken hebt met borstkanker, kan het voorkomen dat je na de behandelingen last krijgt van ongewenste vochtophopingen. Dit staat bekend als ‘oedeem,’ en in dit geval, specifiek als ‘lymfoedeem.
-
De zomer ligt alweer achter je. Af en toe dagdroom je nog even lekker weg, denkend aan de zon op je gezicht, een drankje op het terras, zwemmen in de zee of een duik in het zwembad. Je bruine kleurtje is inmiddels alweer verleden tijd. Dat geldt eigenlijk ook voor de mooie glans van je huid.
-
Je slippers liggen weer in de kast, de strandlakens zijn gewassen, opgevouwen en opgeborgen, de zomer is officieel voorbij. Een seizoen met veel warmte en felle zonnestralen, wat heerlijk was om je huid een gezond kleurtje te geven. Maar na de zomer kan je huid ook wel wat voeding gebruiken.