Kleur

Het leven is niet perfect, maar je haarkleur wel…

Natuurlijk is het áltijd een goed moment voor een nieuw kapsel. Maar het begin van een nieuw seizoen is hier al helemaal het perfecte moment voor! Laat je inspireren door de laatste najaarstrends op het gebied van kleur, model en structuur en ga met een adembenemende look het najaar door!

Kies voor kleur!

Ook al zijn de najaarsluchten nog zo grauw, voor de kleur van jouw haar hoeft dat zéker niet te gelden. Met de Colorblaster van Indola was het creëren van een gave, iconische najaarslook nog nooit zo makkelijk! Dé hitkleur van de herfst is voor edgy lefhebbers. Ga voor intens blauw en maak een gewaagd statement op iedere haarlengte! Heb je van jezelf lichtblond haar? Grijp dan je kans om je lokken te voorzien van een roze tint. Met de Colorblaster ‘Willow’ creëer je een zachte pastelkleur, of maak je een dieproze tint.

Highlights

Voor een waanzinnige winterlook geef je je kastanjebruine lokken die je van jezelf hebt, een luxueuze touch met bronzen highlights. Enne, verven slecht voor je haar? De Colorblaster is eigenlijk een kleurconditioner en bevat het ‘increased care’-effect. Hiermee krijgt je haar niet alleen niet alleen een mooi kleurtje, maar ook een optimale verzorging!

Haaruitval

Als jij je haar kamt na het wassen, schrik je je een hoedje. Je kam zit vól met haren! Niets om je zorgen over te maken. Zoals de bomen hun blaadjes verliezen, verlies jij waarschijnlijk wat meer haar dan normaal in het najaar. Bij de één is dat wat meer dan bij de ander. Deze ‘hair shed’ begint ergens in augustus en duurt ongeveer tot eind november. No worries: je toegenomen haaruitval is niet ernstig, maar tijdelijk. Na enkele weken herstelt je normale haargroei weer.

Gezonde haargroei

Heb je van jezelf al dun haar en wil je de haaruitval zoveel mogelijk voorkomen? Een makkelijke tip is dan om wat vaker spinazie, zalm, walnoten, eieren en yoghurt te eten. Hier zitten de juiste vitaminen en mineralen in die een gezonde haargroei bevorderen.

Wil je in het najaar iets anders met je haar?

Herfst-haartrend

Dé haartrend van deze herfst is ó zo mooi en tegelijkertijd ó zo makkelijk! Ga voor een opgestoken kapsel met een relaxed gevoel. Dit kapsel creëer je door je haar op te steken, en een paar plukken los te laten. Hiermee krijg je een echte nineties vibe. Voeg extra pit aan je look toe met een goed geknipte bob mét pony. Voor deze grafische cut hoef je geen glad, stijl haar te hebben. Ook als je van jezelf golvend haar hebt, staat deze look práchtig!

Lange lokken

Lange, volumineuze lokken verlaten ook deze winter het straatbeeld niet. Een lang kapsel wordt extra indrukwekkend met een lange pony, die net iets over je wenkbrauwen valt. Voeg wat extra’s aan je look toe en zorg ook voor een prachtige, gezonde glans. Of ga voor ‘easy’ en wikkel je lange lokken in een losse knot.

Kleurtechnieken

Heb jij je laten inspireren en wil jij jezelf ook een mooie najaarslook aanmeten? Dan zit je helemaal goed bij Traditions Boxtel! Maud Bouman en de andere teamleden van Traditions Boxtel worden gezien als dé kleurspecialisten van de regio. En dat is niet heel verwonderlijk, want zij hebben allemaal de opleiding tot kleurspecialist voltooid. Niet alleen kun je daarom rekenen op het vakkundig toepassen van de modernste kleurtechnieken. Door de expertise en kennis kun je ook rekenen op een goed én eerlijk advies.

De juiste haarkleur

‘Afhankelijk van je haartype, oogkleur en gezichtsondertoon staat niet elke kleur verf bij iedereen’ ,verteld Maud. ‘Ik zie in één oogopslag of een kleur bij je uiterlijk past of niet. Met de kleurstaafjes in de salon laat ik je zien welke kleuren mooier bij jou zouden passen. De kans bestaat dus dat je naar buiten gaat met een andere kleur dan die je in de eerste had gewenst. Maar dat is dan wél een kleur die al jouw sterke kenmerken van je uiterlijk benadrukt en écht bij je past!’

Datum: 31 oktober 2018