jezelf

Even denken aan jezelf!

Voor heel werkend Nederland komen ze er weer aan: de ‘kerstborrels’ op het werk! En na een jaar flink je best doen, iedere dag op tijd, door weer en wind, mogen de resultaten ook best met elkaar gevierd worden. Even stilstaan en een toast op al het goede waaraan jij persoonlijk bijdraagt.

Jezelf?

En ja, inderdaad: ‘jij persoonlijk’… Want je zou je eigen persoontje door alle drukte bijna vergeten. We zijn wederom een jaar verder. Je bent dus weer een jaartje ouder en als je dan terugkijkt: wat heb jij zoal gedaan puur voor jezelf? Een keertje naar de sauna geweest? Tijdens een mooie dag een relaxte wandeling gemaakt, en voor je huid af en toe een bezoekje aan de schoonheidsspecialist gebracht? Hmmmm, tóch jezelf wat vergeten, het afgelopen jaar?

Mooie resultaten voor je huid

Gun jezelf, voor óf desnoods na die borrel, tijdens misschien wat vrije dagen, nog even wat extra’s. Wist je dat bijvoorbeeld één XO Cell plasmabehandeling ‘de tand des tijds’ al gewoon kan vervagen? Josephine werkt bij More Beauty met Plasma Streaming en is heel blij met de mooie resultaten die hiermee bereikt worden.

Kies voor de juiste huidverzorging

Zorg goed voor jezelf

More Beauty maakt gebruik van pas ontdekte anti-agingtechnieken, zodat je er strakker, mooier en jonger uitziet. En dit alles met onmiddellijke en langetermijnresultaten. Dus: zorg goed voor jezelf! Maak voor jezelf persoonlijk nog een afspraak voor Plasma Streaming (óf een andere passende behandeling) en je zult zien dat jij daarna weer mooier en meer zelfverzekerd bent, en dát zul je ook uitstralen, op de borrel, tijdens de feestdagen en gewoon daarna!

Voordelen XO Cell Plasma

De voordelen van XO Cell Plasma nog even op een rijtje:

  • stimuleert de celactiviteit
  • stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • egaliseert de opperhuid
  • verstevigt de huid
  • vermindert rimpels en pigmentvlekken
  • vermindert acne en couperose
  • zorgt voor lip-boosting
Datum: 27 november 2019