huidverbetering

Huidverbetering tot in de kern!

Huidverbetering is niet meer weg te denken uit de schoonheidswereld. Waar men vroeger natuurlijke oliën en fijngestampte bessen gebruikte, gaat het tegenwoordig veel verder dan dat. Het niveau van actieve ingrediënten en behandelingen is aanzienlijk geëvolueerd. In deze blog vertel ik je alles over huidverbetering.

Verschillende huidtypes

Geen enkele huid is hetzelfde. Huiden kunnen worden onderverdeeld in vier verschillende types: normaal, vet, droog en gemengd. Elk van deze huidtypes heeft ook verschillende huidproblemen. Bij een vette huid komt bijvoorbeeld vaak acne voor, terwijl een droge huid gevoelig is voor jeuk en rode vlekken. Naast de problemen die kunnen voortkomen uit je huidtype, kunnen er ook individuele klachten ontstaan, zoals rimpels, couperose of rosacea. Wat voor huidprobleem je ook hebt, het kan worden verbeterd met de juiste aanpak.

Doe de (huid)test

Om precies te achterhalen hoe jouw huid in elkaar steekt, bieden wij bij Huidsalon Goes de My Skincaud huidanalysetest aan. Met deze test wordt er een DNA-test uitgevoerd die de diepere lagen van je huid ontrafelt. We ontdekken informatie over de aanleg van je huid en de bijbehorende kenmerken. Hierdoor kunnen we nauwkeurig te werk gaan en bepalen welke producten en behandelingen het beste aansluiten. Dit voorkomt onnodige investeringen en teleurstellingen in het resultaat.

Verbeteren met Cosmedix

Zodra het behandelplan duidelijk is, kunnen wij onder andere aan de slag gaan met de producten van Cosmedix. Deze huidverbeteringsproducten bevatten een hoge concentratie aan actieve stoffen en formules. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waardoor ze je huid niet irriteren. Met de krachtige ingrediënten zijn ze geschikt voor een breed scala aan problemen, zoals hyperpigmentatie, donkere kringen, acne, roodheid en huidveroudering.

Wil je graag je huid verbeteren?

Pascaud combinatie

De gezichtsbehandelingen met Cosmedix bestaan uit verschillende producten. Daarnaast maken we ook gebruik van moderne technologieën, zoals:

  • Pascaud Wave: Met dit apparaat kan een slappe huid, rimpels of littekens verminderd worden door middel van radiofrequentietechnologie. De energie die vrijkomt wordt omgezet in milde warmte, waardoor de huidprocessen van binnenuit gestimuleerd worden.
  • Pascaud Lite: dit is een laser die je huidcellen activeert, met als resultaat een liftend effect.

Vaak combineren we deze twee behandelingen voor optimale huidverbetering.

Mesotherapie

Een andere behandeling is mesotherapie, een zeer doeltreffende anti-aging methode. Hierbij wordt gebruikgemaakt van mini-injecties met vitamines en mineralen. Je huid wordt diep gevoed, waardoor deze sterker en strakker wordt. Hoewel de injecties vrijwel pijnloos zijn, bieden we ook een ‘no needle’-variant aan voor degenen die liever geen injecties willen. De werking is hetzelfde, maar hierbij worden de injecties vervangen door elektroporatie.

Totaalaanpak

Wil je graag je huid verbeteren? Wij helpen je graag verder. Tot nu toe hebben we ons gericht op de externe aanpak, maar we geloven ook dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom combineren we onze behandelingen met advies over je levensstijl en een uitgebalanceerd voedingspatroon. Wij streven naar huidverbetering tot in de kern, met blijvende resultaten. Neem gerust contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak!

Datum: 11 juli 2023