conditie

Je wordt slanker én je conditie wordt beter

Na zo’n feestelijke decembermaand vol zoete en culinaire verleidingen is het hoog tijd dat jij de puntjes weer eens even op de i gaat zetten. De weegschaal laat onverbloemd zien dat er wel een paar kilootjes af mogen. Dat extra gewicht kun je nu met je winterkleding nog redelijk verhullen, maar deze zomer wil jij er in bikini natuurlijk ook weer goed uitzien. Het is daarom de hoogste tijd om wat te gaan afvallen én weer lekker strak in je vel te komen zitten.

Conditie verbeteren

Misschien zul je jezelf er even toe moeten zetten, maar trek de stoute (sport)schoenen aan en schrijf je in bij de sportschool. Dat is immers dé plek waar je kunt werken aan je doelen. Dat bereik je door een combinatie van cardio en fitness. Bij cardio verbeter je je uithoudingsvermogen. Door regelmatig te trainen op de loopband, fiets en crosstrainer daag je jezelf uit om steeds sterker te worden en meer aan te kunnen. Bij fitness maak je je spieren sterker en steviger en verbrand je vet waardoor je figuur strakker wordt. Zo sla je twee vliegen in één klap: je wordt slanker én je conditie wordt beter waardoor je letterlijk én figuurlijk beter in je vel komt te zitten. Probeer je partner of beste vriendin zover te krijgen om met je mee te gaan. Samen trainen, elk op je eigen niveau, geeft dubbel plezier!

Een zomerlichaam bouw je in de winter

Fijne workouts

Een zomerlichaam bouw je in de winter. Hier een aantal fijne workouts.

 • Verruil je (sport)schoenen eens voor schaatsen. Extra leuk samen met vriendinnen. Bereid je wel voor op flinke spierpijn in je benen en billen als je de juiste houding aanhoudt (squat!). Met schaatsen heb je veel lol en verbrand je ook nog eens 800 tot 1200 calorieën per uur.
 • Ook heerlijk wanneer het wat kouder is: bootcamp. Het leukste om te doen in groepsverband. Zorg voor beschermende kleding en je zult merken dat je door de frisse lucht extra uithoudingsvermogen hebt. Je zult na 45 minuten zo’n 500 calorieën verbrand hebben..
 • Heb je nog een wintersportvakantie in het vooruitzicht? Daar hoort skiën natuurlijk ook bij. Je verbrandt hier 400 tot 650 calorieën per uur mee. Aan jou de keus om dit na afloop te vieren bij de après-ski, of niet.

Sporten bij MaxiGym

Bij MaxiGym kun je op een laagdrempelig en veilige manier sporten, voor een vriendelijke prijs. Of je nou een doorgewinterde sporter bent of een beginner: je kunt gewoon instappen op je eigen niveau. Omdat je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, is er altijd een abonnement dat bij jou past. Er hangt een gezellige sfeer en de leden motiveren elkaar graag. Wil je graag afvallen? Dan kun je ter aanvulling het Better Belly-programma volgen als extra stimulans voor een slanker buikgebied. En ter afsluiting neem je een heerlijk ontspannend zonnebankje, zodat je fit én met een mooi kleurtje de deur uitgaat.

Waarom kies je voor MaxiGym?

 • de nieuwste cardio- en fitnessapparatuur
 • professionele coaching en begeleiding
 • fijne en nette dames- en herenkleedkamers
 • een zonnebank
 • gratis douches, WIFI en lockers
 • 7 dagen per week open
 • goede parkeergelegenheid
 • onbeperkte cardio en fitness
Datum: 22 januari 2019