PMU

Mooi het nieuwe jaar in met PMU

Het is tijd om stralend voor de dag te komen. Niet alleen vandaag of morgen, maar áltijd! Je hebt natuurlijk geen zin om elke dag uren voor de spiegel te staan. De uitkomst hiervoor is permanente make-up (PMU). Jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen kunnen mooier, spannender en meer uitgesproken worden gemaakt. Laat jouw ogen volop stralen, lippen intens kleuren én wenkbrauwen perfect shapen!.

PMU

Met PMU kunnen jouw lippen voller en egaler gemaakt worden. Je kunt kiezen voor lipliner, lipliner in combinatie met inschaduwen of full lips. Kies jouw kleur lippen waarmee je altijd op je mooist voor de dag kunt komen!

Twee behandelingen

Bij schoonheidssalon Skinvision kun je terecht voor PMU. Specialiste Brigitte Sunderman: ‘Ik doe alle nieuwe pigmentaties voor de PMU in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje voor laagje pigment in te brengen. Door twee behandelingen te doen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden aangebracht.’

Voordelen

Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  • contactlenzen draagt
  • brildragend is
  • allergisch is voor make-up
  • aan sport doet of de sauna bezoekt
  • geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

Met PMU kunnen jouw lippen voller en egaler gemaakt worden

‘Zeer tevreden over’

Angelique over haar PMU behandeling: ‘Mijn wenkbrauwen zijn gedaan met permanente make-up bij Skinvision. Ik ben daar zeer tevreden over. Ze zijn niet alleen goed in hun werk, maar de salon is ook erg mooi en erg schoon. Brigitte, die mij geholpen heeft, is ook een zeer vriendelijke dame die je heel goed advies geeft.’

Tijdwinst

Met permanente make-up sla je twee vliegen in één klap: een verzorgde look én tijdwinst tijdens je ochtendritueel. Tijd die je wel op een betere manier door kunt brengen. Door gezellig de tijd te nemen om rustig met de kids te ontbijten bijvoorbeeld. Op die manier begint je drukke dag een stuk relaxter!

Meer weten?

Na de behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst, maar dit trekt na 7 dagen weer bij. PMU blijft 1 tot 3 jaar mooi zitten, afhankelijk van de kleur, de plaats en je leeftijd. Brigitte: ‘Bij de eerste behandeling worden je wensen en vormen besproken, zodat het mooiste resultaat kan worden bereikt.’ Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van PMU? Neem dan contact op met Skinvision of neem een kijkje op de website.

Datum: 07 maart 2019