Cellen

Schud die cellen wakker!

Je huid was ooit strak en glad. De laatste jaren zie je echter dat je huid, net als de tijd, niet heeft stilgestaan. Je strakke buikje heeft, bijvoorbeeld door zwangerschap, plaatsgemaakt voor een lief bolletje. Je benen zijn voorzien van putjes en bobbeltjes. Heel vrouwelijk, maar misschien niet helemaal wat jij het liefste in de spiegel ziet.

Lichaamseigen cellen

Endermologie® is een mechanische bindweefselmassagetechniek van LPG®. Deze gepatenteerde techniek zorgt ervoor dat jouw lichaamseigen cellen weer aan het werk worden gezet ten behoeve van anti-aging en bodycontouring. De behandelingen kunnen onder andere worden ingezet voor cellulite gladstrijken (de bekende sinaasappelhuid), vetvermindering en het verstevigen van de huid. De behandelingen zijn 100% natuurlijk, pijnloos en zonder bijwerkingen.

Drie in één

Bij Institut Silencio in Hoofddorp wordt gebruik gemaakt van de nieuwste LPG®-apparatuur: de Alliance. Het systeem heeft een 3-dimensionale behandelkop, waarbij er 3 aandachtspunten in 1 handeling tegelijkertijd behandeld kunnen worden. Het resultaat: sneller, effectiever en pijnlozer mooier resultaat.

Lichaam

Wat kan de Endermologie techniek voor jouw lichaam betekenen:

  • Cellulite gladstrijken
  • De huid verstevigen
  • Vetten afbreken

De behandelingen zijn 100% natuurlijk, pijnloos en zonder bijwerkingen

Bij cosmetische chirurgie

Bij de voor- en nabehandeling van cosmetische chirurgie (bijvoorbeeld liposuctie) draagt LPG® Endermologie® bij aan een snellere genezing van de wond en zorgt die tevens voor minder verstoring van het natuurlijke herstel daarvan. Het voorbehandelen van de huid vóór de ingreep is al enorm zinvol vanwege de verbeterende doorbloeding en de toename van de elasticiteit. Daarnaast draagt dit bij aan het vergemakkelijken van de operatie. Het nabehandelen van de huid stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een betere littekenvorming.

Gezicht

  • Opvullen van rimpels
  • De huid verstevigen
  • De teint verhelderen (jeugdige uitstraling)
  • Onderkin reduceren
  • Donkere kringen en wallen

Datum: 21 november 2018