Spijt van je tatoeage? Kies voor tatoeageverwijdering zonder laser
Olivia (34) vertelt: ‘Twaalf jaar geleden, in een wilde bui, besloot ik net onder mijn sleutelbeenderen twee tatoeages te laten zetten van een zonnebloem. Ik vond het toen erg mooi, maar op een gegeven moment kreeg ik spijt. Vooral wanneer ik een wat dieper uitgesneden shirtje droeg. Dan zag je de zijkanten van de zonnebloemen. Dat stond gewoon heel raar. Begrijp me niet verkeerd, ik houd nog steeds van tatoeages, maar de plaats was gewoon slecht gekozen. Het verbergen met make-up vond ik echter een te groot gedoe. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een andere oplossing.’
Tatoeageverwijdering
Specialist op het gebied van schoonheid en huidverbetering Andrea vertelt: ‘In mijn salon kom ik meerdere mensen zoals Olivia tegen die spijt hebben van hun tatoeage. Zij hebben er toentertijd niet goed over nagedacht en het in een impulsieve bui laten zetten, of stuiten door hun lichaamsversiering zelfs op problemen bij het zoeken naar een baan. Gelukkig heb ik een effectieve methode gevonden om de tatoeage te laten verwijderen: Skinial tatoeageverwijdering zonder laser. Met deze methode wordt de tatoeage-inkt bijna volledig verwijderd, zónder dat hierbij een laser aan te pas komt. Bij Skinial wordt er gebruik gemaakt van de natuurlijke afweerreactie van je huid, en het natuurlijke genezingsproces. Met behulp van een micro-pigmentatieapparaat worden er steeds kleine deeltjes van de tatoeage verwijderd. Hierdoor is er een heel kleine kans op littekens. Dit proces wordt herhaald totdat de tatoeage helemaal weg is.
Hoe werkt het?
Tijdens een Skinialbehandeling verlaat de tatoeage-inkt het lichaam via het huidoppervlak. Binnen een uur wordt de verwijderingsvloeistof afgebroken door je lichaam. Hierdoor ontstaat er een korst, die na een aantal dagen verdwijnt. Na het genezingsproces krijgt het behandelde gebied de originele huidskleur weer terug. Na een aantal weken is het geheel behandelde gebied genezen. De tatoeage is dus helemaal weg! Hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn, hangt af van de grootte. In een gratis voorbehandeling kan ik je hier meer over vertellen. En of tatoeageverwijdering met Skinial pijnlijk is? Nou, over het algemeen minder pijnlijk dan het tatoeëren zelf!’
‘Ik heb een effectieve methode gevonden om de tatoeage te laten verwijderen: Skinial tatoeageverwijdering zonder laser’
Help de natuurlijke kracht van je huid een handje
Specialist op het gebied van schoonheid en huidverbetering Andrea vertelt: ‘Je huid is een belangrijk deel van je lichaam. Het is belangrijk dat deze prettig aanvoelt en er zo egaal mogelijk uitziet. Maar helaas: dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld als je last hebt van couperose, rimpels, fijne littekens, pigmentvlekken of andere oneffenheden. Bij mij vind je traditionele én innovatieve huidverbeteringsmethodes om de natuurlijke kracht van je huid een handje te helpen, zodat je weer kunt genieten van een prachtige uitstraling. Denk hierbij aan methoden als elektrische ontharing en IPL, medische camouflage en diverse peelings.
Gratis voorbehandeling
Natuurlijk kun je pas kiezen als je weet wat werkt voor jouw huid. Om je zo goed mogelijk te adviseren, geef ik je daarom eerst een gratis voorbehandeling. Maar ook als jij je huid en lichaam wil laten verzorgen, huidveroudering wil tegengaan of ontspanning zoekt, ben je bij mij aan het goede adres. Van wimperextensions tot ontspanningsmassages: met mijn salon Huid en Uiterlijk heb ik alles in huis om jou te laten stralen!’
-
Scheren, epileren, waxen en ontharingscrème: er zijn verschillende manieren om van ongewenste haargroei af te komen.
-
Bij het ouder worden verandert je huid. Ze wordt dunner en begint haar elasticiteit te verliezen.
-
Vroeger maakte je je druk om puistjes, nu wens je dat dat je grootste probleem was. Want als je nu in de spiegel kijkt, zie je niets anders dan rimpels. Het verschil tussen deze plooien en puistjes is dat die laatste tijdelijk zijn. Met een goede huidverzorging en een flinke portie geduld gaan die vanzelf weer weg.
-
Ouder worden we allemaal. Het is een cliché, afijn, maar als je foto’s van jezelf ziet, zie je het er toch ook echt wel aan af: die fijne lijntjes, rimpeltjes en kraaienpootjes.
-
Bauwien van der Zwaag is pas 26 jaar, maar heeft al twee volledige opleidingen afgerond én al bijna drie jaar haar eigen huidtherapiepraktijk. Huidproblemen verminderen en verhelpen, en daarmee vaak ook een stuk onzekerheid en schaamte bij mensen wegnemen, is wat zij het liefste doet.
-
Daniëlle: ‘Ik ben altijd al dol op make-up geweest en ik had al wel eens nagedacht over permanente make-up. Dat leek me vooral erg handig tijdens het sporten, op vakanties en ‘s ochtends bij het opstaan, want dan zie je er gelijk verzorgd uit.
-
Aleida: ‘‘Wat zie je er goed uit!’ Dat hoor ik vaak tegenwoordig en ik zie het zelf ook als ik in de spiegel kijk. Ik zie niet meer die afgetobde vrouw met die vermoeide en treurige blik, maar een open gezicht dat weer blij de wereld inkijkt. Eigenlijk is het een heel subtiele verandering, maar het effect is enorm.
-
Om maar met de deur in huis te vallen: acnetherapie valt niet onder de basisverzekering. Alleen als een dermatoloog je doorverwijst naar een huidtherapeut voor een acnebehandeling, biedt de basisverzekering mogelijk een vergoeding.
-
Oliën zijn ontzettend goed voor onze huid en ons haar. Ze helpen ons tot rust komen, helpen onze huid hydrateren en ons haar verzachten. Maar weet jij wat de werking is van de verschillende oliën, en hoe ze jou kunnen helpen?
-
Kun je je er ook zo op verheugen? ’s Ochtends je zomerkledij aantrekken, je spulletjes verzamelen en je tas inpakken om een heerlijke dag in de zon te vertoeven; of je nou in het park gaat liggen, naar het strand vertrekt of de hele dag mensen gaat kijken op het terras. Je checkt je tas.