Bedrijfsnaam: Hallo Voet Pedicuresalon
Adres: Nijenstein 59,
3328ZK Dordrecht
Telefoonnummer: 06-25565839
 • Pedicure

Over ons

Kamp jij met andere klachten aan je voeten, of zijn ze toe aan een opknapbeurt? Bij Hallo Voet Pedicuresalon ben je aan het juiste adres!

Neem contact op via:

Artikelen van Hallo Voet Pedicuresalon

 • handmassage
  Een handmassage: echte uitkomst tijdens pedicure
  Hoewel je je voeten natuurlijk elke dag gebruikt, geldt dat ook voor je handen. Maar hier staan we maar zelden bij stil, en dat is niet zo gek.
 • kindervoeten
  Problemen bij kindervoeten: herken jij ze?
  ‘Loopt het lekker?’, ‘Ja het zit goed.’ Prima, denk je. Dan kopen we ze. Kindervoeten zijn anders dan volwassen voeten.
 • voeten
  Hoe verzorg je als sporter je voeten?
  De winter is een fijne tijd om aan het sporten te gaan. Een rondje hardlopen in de vroege ochtend, of lekker binnen in de sportschool. Wat je alleen niet ziet is dat onder je schoenen en onder je sokken je voeten het hard te verduren te krijgen.
 • pedicure
  Ontspannen met een pedicure in de kerstvakantie
  De boom staat al in de woonkamer en de kerstballen hangen erin, maar je bent nog amper thuis om ervan te kunnen genieten. Jij bent nog druk bezig met het afronden van alle taken. Nog heel even en het is eindelijk zover: kerstvakantie.
 • voeten
  Aandacht voor je voeten tijdens de feestmaand!
  Het meest hectische seizoen van het jaar is in aantocht: het feestdagenseizoen. Van pakjesavond naar kerstborrels en oudejaarsfeestjes, je rent van hot naar her. Daarbij hijs je jezelf in je mooiste kleding en hoogste pumps.
 • voeten
  Bijna winter: vergeet je voeten niet!
  Het is herfst en dat betekent dat de temperaturen weer een stuk zijn gedaald. Daarom draag je nu, en zeker ook straks wanneer het winter is, lekker warme sokken, gevoerde laarzen en dichte schoenen.
 • ingescheurde-nagel
  Repareer je ingescheurde nagel met Gellac
  Goedverzorgde nagels zien er niet alleen mooi uit, maar ze kunnen ook veel narigheid voorkomen. Toch kan het zijn dat je nagel inscheurt, bijvoorbeeld omdat je je teen ergens tegenaan stoot.
 • voeten
  Voeten en nagels die weer gezien mogen worden!
  Nina (32 jaar) vertelt: ‘Ik val maar met de deur in huis: ik schaam me voor mijn voeten. Nou ja, eigenlijk zijn het vooral mijn teennagels waar ik me voor schaam. Ik heb namelijk last van ingroeiende nagels. Bovendien doen ze ook nog zeer. Mijn schaamte is zo erg, dat ik uitstapjes waar ik mijn voeten moet laten zien het liefst uit de wegga.
 • voetproblemen
  Stuur ook je voetproblemen op (een eeuwige) vakantie!
  Het is de tijd van de zomer, en daarmee ook van blote voeten! Lekker met je voeten op het vers gemaaide gras of op het warme strandzand. Maar het kan natuurlijk dat jij eigenlijk best baalt van deze ‘blotevoetentijd’. Je hebt bijvoorbeeld last van likdoorns, of van ingegroeide nagels.
 • voeten
  Hallo zomer, hallo mooie voeten!
  Hoera, zomer! De tijd van een heerlijk stralend zonnetje, van ijsjes en lekkere drankjes op het terras, van slenterwandelingen over het strand én van leuke slippers en sandalen. Als je naar beneden kijkt, moet je helaas toegeven dat je voeten echt nog niet klaar zijn om aan de buitenwereld getoond te worden.
 • voetmassage
  Een voetmassage: gewoon omdat jij en je voeten dat verdienen
  Je staat er vast niet bewust bij stil, maar elke dag krijgen je voeten heel wat te verduren. Ga maar na: misschien draag jij vaak hoge hakken naar je werk, of heb je een baan waarbij je lange tijden moet lopen of staan. Of misschien doe je aan een sport waarbij je voeten intensief belast worden.
Toon meer >
Toon minder >