Bedrijfsnaam: Xpressive kappers
Adres: Moleneind 189,
9203ZZ Drachten
Telefoonnummer: 0512-520544
 • Kapsalon

Over ons

Bij Xpressive Kappers ontdek je welk kapsel bij jou past! De experts adviseren je graag op het gebied van styling en visagie. Daarnaast ben je bij de kapsalon aan het juiste adres voor knippen, wassen en föhnen tot permanent, volumebehandeling en kleuring.

Neem contact op via:

Artikelen van Xpressive kappers

 • Haarkleuring
  Alles wat jij moet weten over haarkleuringen
  Rood, oranje, geel, groen… Je haar kan je hele look veranderen! Misschien ga jij voor een wat spannender kleurtje, of hou je het liever neutraal en natuurlijk.
 • Gezond-haar
  Tijdloos mooi: gezond haar! Zo krijg je het!
  Argh! Je bent de hele ochtend bezig geweest met je haar doen, maar als je in de spiegel kijkt zie je alleen maar uitgedroogd haar, gespleten punten en haar dat niet mooi vorm wilt houden.
 • Haartrends
  Nieuwe coupe? Dé haartrends van het nieuwe jaar!
  Ja! De kappers zijn weer een tijdje open en je hebt ein-de-lijk een afspraak gemaakt, na weken wikken en wegen. Maar wat wil je eigenlijk?
 • kapsels
  Toe aan iets nieuws? Kapsels voor jouw gezichtstype!
  Soms heb je gewoon helemaal genoeg van steeds weer datzelfde kapsel te zien in de spiegel. Je weet niet goed wat je met je haar aanmoet, en bent toe aan een fris, vernieuwend kapsel. Of je hebt het gevoel dat je haarstijl niet langer past bij je uitstraling of leeftijd.
 • winterdip
  Heeft je haar een winterdip? Zo krijg je weer stralende lokken
  Winters weer kan van grote invloed zijn op de conditie van je haar. Koude lucht maakt haar een stuk breekbaarder en statischer. De lucht is droger, waardoor je hoofdhuid sneller uitdroogt.
 • look
  Vernieuw je look in 2020
  Zit je ook vastgeroest in je oude look? Speel je het graag veilig en heb je al jarenlang hetzelfde kapsel?
 • kapsels
  Perfecte kapsels voor de feestdagen!
  Heerlijk zijn de feestdagen. Tijd doorbrengen met je geliefden, veel lekker eten en misschien wel cadeautjes. En ook wel leuk om eens met zijn allen mooi opgedoft aan tafel te zitten!
 • kapsels
  3x de mooiste kapsels voor de feestdagen
  Voor je het weet zit je alweer met al je dierbaren aan het kerstdiner. Een goede voorbereiding is het halve werk, dus heb jij al nagedacht wat je met je haar wilt doen?
 • haartrends
  Haartrends: warm blond of korte kop?
  De zon is iets bleker en maakt een stuk eerder plaats voor de maan. ‘s Ochtends moet je hals over kop op zoek naar je regenpak en je kunt weer heerlijk onder je dekbed kruipen: het is herfst!
 • droog-haar
  Droog haar? Tips voor prachtige, gevoede lokken!
  De ergste zomerhitte is inmiddels echt wel voorbij. Maar de effecten ervaar je misschien nog steeds. Je huid heeft een lekker zongebruind kleurtje en je bent ontspannen door je zomervakantie. Maar je haar is mogelijk niet zo happy met de afgelopen tijd.
 • korte-kapsel
  Jouw korte kapsel kan áltijd!
  Het korte kapsel is dé trend voor komende zomer. Heerlijk, want zo houd je die lange, warme haren uit je nek! Want dat is wat we verstaan onder kort haar: kapsels tot op de kin of kaaklijn.
 • haarverzorging
  Haarverzorging voor elk kapsel!
  Voor je haar wil je het allerbeste, want jouw kapsel, dat ben jij! Ten dele in ieder geval. Je haar bepaalt namelijk voor een groot deel hoe je eruitziet, wat voor indruk je maakt en wat je uitstraalt.
 • haarstijl
  Haarstijlen die je geprobeerd moet hebben!
  Doe jij iedere morgen je haar weer in hetzelfde staartje? Je bent niet alleen! Heel veel vrouwen ontdekken vroeg in hun leven hun ‘signature look’: de haarstijl die ze bij zichzelf vinden passen. Je raakt zo gewend aan die look dat je die nooit meer verandert. En dat is jammer!
 • haartrends
  Haartrends: van unicorn roze tot aan chocoladebruin
  Yes, de tijd van een fijn zonnetje en lekker borrelen op het terras is weer aangebroken! Het voorjaar vráágt gewoon om een metamorfose. Waar ga jij voor: je haar opfrissen met mooie honingblonde en karamelkleurige baby highlights, of wellicht de schaar erin voor een elegant pixiekapsel?
 • Beschadigd-haar
  Beschadigd haar? Gebruik Olaplex!
  Heb jij last van beschadigd haar en weet je echt niet meer wat te doen? Je kan Olaplex gebruiken, hét product om je haar weer te herstellen en te laten glanzen als nooit tevoren.
 • metamorfose
  De metamorfose van Linda
  Linda is 41 jaar, woont in Drachten en werkt als verpleegkundige bj Huisartsenpraktijk De Valom in Ureterp.
 • uitstraling
  Styling en visagie voor een stralende uitstraling
  Je kent het wel, je wilt graag wat veranderen aan jezelf, maar je weet niet wat. Zo ook Gretha, zij wilde een frisse, nieuwe uitstraling die goed bij haar past.
 • styling
  Styling en visagie: afgestemd op jouw wens
  Je kent het wel, je wilt graag wat veranderen aan jezelf, maar je weet niet wat. Zo ook Anita, zij wilde een frisse, nieuwe uitstraling die goed bij haar past.
Toon meer >
Toon minder >