huidverzorging

Met de juiste huidverzorging de feestdagen in

De maand december staat altijd in het teken van de feestdagen. Dagen vol warmte en gezelligheid en dan wil je er altijd op je best uitzien. Dat beperkt zich niet alleen tot een gave outfit, maar ook de juiste huidverzorging is van belang. Begin nu maar vast met inplannen van de beste behandelingen, zodat je er straks stralend uitziet.

Prachtige handen door de juiste verzorging

Met name in de winter kan je huid snel uitdrogen. Een beetje extra huidverzorging is erg belangrijk. Dat geldt voor je hele lichaam, maar je handen hebben het vaak extra te verduren doordat ze veel blootstaan aan koud en guur weer. Kloofjes en een droge, schilferende en soms jeukende huid zijn het gevolg. Je handen zien er rood, onrustig en bepaald niet op hun mooist uit. Verwen jezelf daarom eens met een manicure. Een optimale verzorging van je handen en nagels heeft niet alleen een mooi effect, maar werkt ook ontspannend en stressverlagend. Je nagels kan je bijwerken met acryl of powergel. Als finishing touch laat je ze nog even aflakken in een mooie kleur die past bij je outfit voor de feestdagen.

Extra aandacht voor je voeten

Vergeet trouwens ook je voeten niet. Ze dragen je bij iedere stap. Een beetje extra verzorging is dan ook geen overbodige luxe. Net als een manicure, werkt ook een pedicure ontspannend en herstellend én het helpt eveneens bij het herstel van medische klachten. Je kan natuurlijk je teennagels ook laten bijwerken met acryl of powergel.

Effectieve huidverzorging

Deya Borissova van Byderma Beautycenter heeft exclusief voor haar klanten een crème laten ontwikkelen die (droogte)lijntjes vermindert. De zeer effectieve formule verfijnt expressielijnen en vermindert de gelaatstrekken. De huid wordt verstevigd, waardoor de contouren van het gezicht zich mooier aftekenen. Het hyaluronzuur in de crème zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt, zodat de huid volumineus wordt. Zo krijgt de huid een jeugdigere uitstraling.

Een beetje extra huidverzorging is erg belangrijk

Verschillende behandelingen

Je kunt bij Byderma Beautycenter ook terecht voor:

  • DIV gezichtsbehandelingen
  • DIV bodybehandelingen
  • Mesotherapie voor het haar
  • Injectables
  • Permanente make-up
  • Wimperextensions en -lift
  • (Permanent) ontharen
  • Acrylnagels
  • PowerGel-nagels
  • Gellak

Sterk en gezond haar

Misschien heb je altijd gedroomd van een mooie, volle haardos. Jouw haar lijkt echter alleen maar dunner, korter en breekbaarder te worden. Met behulp van mesotherapie kan je hier wat aan laten doen. Door middel van micro-injecties worden je haarwortels voorzien van een hooggeconcentreerde werkstof die vitamines, mineralen, aminozuren en hyaluronzuur bevat. Zo kun je de kwaliteit van je haar een stuk verbeteren!

Weer een jong en fris uiterlijk

Sinds kort kan je bij Byderma Beautycenter ook terecht voor injectables. Dokter Tom. S Decates, kandidaat-lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde aan de UVA en verbonden aan het Academisch Medisch Centrum, voert in de salon nu ook anti-rimpelbehandelingen uit met botox en fillers.

Datum: 07 november 2018