pluishaar

Help je pluishaar de zomer door!

Heerlijk hoor, die warme temperaturen. Alleen een beetje jammer dat je kapsel niet weet hoe het zich moet gedragen met die hitte! Je normaal best gladde lokken veranderen in een Coupe Pluis. Of je lokken gaan van ellende aan elkaar plakken. Je hóéft niet te wachten tot de herfst; de oplossing is deze productlijn!

Oil reflections

De haarspecialist bij Jan Mantel: ‘Oil reflections is een lijn speciaal voor pluizig en droog haar. Als je producten uit deze lijn gebruikt, zul je merken dat je haar gladder aanvoelt en gladder wordt. Voed je haar bijvoorbeeld met een heerlijke shampoo, conditioner, masker of olie.’

Gladde glans

‘Van de meeste ‘gewone shampoo’s’ die je bij de drogist koopt, wordt je haar wat zwaarder. Maar bij de Oil Reflections gebeurt dat niet! De olie in de lijn bevat macadam en avocado-olie, waardoor je haar goed beschermd is en een gladde, reflecterende glans krijgt. Hoe fijn: de producten zijn geschikt voor álle haartypen!’

Producten

Hoe gebruik je de Oil reflections producten?

  • De shampoo: Breng de shampoo aan op nat haar en masseer deze rustig en zacht in je lokken. Laat de shampoo goed schuimen en spoel weer zorgvuldig uit.
  • De conditioner: Breng aan op vochtig haar. Laat deze 30 seconden in trekken en spoel weer zorgvuldig uit.
  • Het masker: Breng aan op vochtig haar en laat 5 minuutjes inwerken. Spoel daarna weer zorgvuldig uit.
  • De olie: Schud het flesje voordat je het gebruikt. Gebruik 1 à 2 pompjes in je handpalm en breng gelijkmatig door je lokken en pak je puntjes ook mee.

Net zoals je huid kan je haar ook verbranden

Zonbescherming

Je huid smeer je elke dag in met een SPF. Maar waarom neem je je haar eigenlijk niet mee in je zonbeschermingsroutine? Net zoals je huid kan je haar namelijk ook verbranden! Door blootstelling aan de zonnestralen kunnen er gaatjes branden in je haar, waardoor je haar hard en droog kan aanvoelen. De oplossing? Spray voordat je het lekkere weer ingaat de speciale zonnebrandspray voor je haar in je lokken. Hiermee blijft je haar beschermd én mooi glad en soepel.

A touch of color

Pak je nog een festival mee deze zomer? Dan is het leuk om je haar echt te laten opvallen! Dat kan met Color Fresh, een haarkleuring op waterbasis. Ideaal: zo kun je je haar een opvallend, zomers kleurtje geven. De kleur blijft er voor ongeveer 2 weken in zitten. Daarna spoel je het er weer uit. Kom je in ieder geval niet met paars of pastelroze haar op kantoor. Wil jij juist indruk maken op je collega’s bij terugkomst van je vakantie? Breng meer leven in je coupe door voor mooie highlights of voor een balayage te kiezen. Hoe dan ook: bij de kleurspecialisten van Jan Mantel ben je aan het goede adres voor een mooi gekleurde coupe!

Datum: 20 juli 2018