
Spijt van je tatoeage? Kies voor tatoeageverwijdering zonder laser
Olivia (34) vertelt: ‘Twaalf jaar geleden, in een wilde bui, besloot ik net onder mijn sleutelbeenderen twee tatoeages te laten zetten van een zonnebloem. Ik vond het toen erg mooi, maar op een gegeven moment kreeg ik spijt. Vooral wanneer ik een wat dieper uitgesneden shirtje droeg. Dan zag je de zijkanten van de zonnebloemen. Dat stond gewoon heel raar. Begrijp me niet verkeerd, ik houd nog steeds van tatoeages, maar de plaats was gewoon slecht gekozen. Het verbergen met make-up vond ik echter een te groot gedoe. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een andere oplossing.’
Tatoeageverwijdering
Specialist op het gebied van schoonheid en huidverbetering Andrea vertelt: ‘In mijn salon kom ik meerdere mensen zoals Olivia tegen die spijt hebben van hun tatoeage. Zij hebben er toentertijd niet goed over nagedacht en het in een impulsieve bui laten zetten, of stuiten door hun lichaamsversiering zelfs op problemen bij het zoeken naar een baan. Gelukkig heb ik een effectieve methode gevonden om de tatoeage te laten verwijderen: Skinial tatoeageverwijdering zonder laser. Met deze methode wordt de tatoeage-inkt bijna volledig verwijderd, zónder dat hierbij een laser aan te pas komt. Bij Skinial wordt er gebruik gemaakt van de natuurlijke afweerreactie van je huid, en het natuurlijke genezingsproces. Met behulp van een micro-pigmentatieapparaat worden er steeds kleine deeltjes van de tatoeage verwijderd. Hierdoor is er een heel kleine kans op littekens. Dit proces wordt herhaald totdat de tatoeage helemaal weg is.
Hoe werkt het?
Tijdens een Skinialbehandeling verlaat de tatoeage-inkt het lichaam via het huidoppervlak. Binnen een uur wordt de verwijderingsvloeistof afgebroken door je lichaam. Hierdoor ontstaat er een korst, die na een aantal dagen verdwijnt. Na het genezingsproces krijgt het behandelde gebied de originele huidskleur weer terug. Na een aantal weken is het geheel behandelde gebied genezen. De tatoeage is dus helemaal weg! Hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn, hangt af van de grootte. In een gratis voorbehandeling kan ik je hier meer over vertellen. En of tatoeageverwijdering met Skinial pijnlijk is? Nou, over het algemeen minder pijnlijk dan het tatoeëren zelf!’
‘Ik heb een effectieve methode gevonden om de tatoeage te laten verwijderen: Skinial tatoeageverwijdering zonder laser’
Help de natuurlijke kracht van je huid een handje
Specialist op het gebied van schoonheid en huidverbetering Andrea vertelt: ‘Je huid is een belangrijk deel van je lichaam. Het is belangrijk dat deze prettig aanvoelt en er zo egaal mogelijk uitziet. Maar helaas: dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld als je last hebt van couperose, rimpels, fijne littekens, pigmentvlekken of andere oneffenheden. Bij mij vind je traditionele én innovatieve huidverbeteringsmethodes om de natuurlijke kracht van je huid een handje te helpen, zodat je weer kunt genieten van een prachtige uitstraling. Denk hierbij aan methoden als elektrische ontharing en IPL, medische camouflage en diverse peelings.
Gratis voorbehandeling
Natuurlijk kun je pas kiezen als je weet wat werkt voor jouw huid. Om je zo goed mogelijk te adviseren, geef ik je daarom eerst een gratis voorbehandeling. Maar ook als jij je huid en lichaam wil laten verzorgen, huidveroudering wil tegengaan of ontspanning zoekt, ben je bij mij aan het goede adres. Van wimperextensions tot ontspanningsmassages: met mijn salon Huid en Uiterlijk heb ik alles in huis om jou te laten stralen!’
-
Na een dag flink zonnen, bekijk je je huid eens goed in de badkamer. Er is zeker een gezond tintje tevoorschijn gekomen. Maar wat is dat daar op je arm en rug? Het lijken wel rode bultjes en ze beginnen ook nog eens te jeuken.
-
Huidveroudering is een proces dat al begint vanaf je vijfentwintigste levensjaar. Naarmate de jaren verstrijken, zul je langzaam steeds meer rimpels op je huid zien verschijnen. De één accepteert het, voor de ander is het lastig.
-
Geheel ten onrechte wordt nog steeds vaak gedacht dat een onzuivere huid te maken heeft met een slechte hygiëne. Dat is een hardnekkig misverstand, want dat is vrijwel nooit de oorzaak. Die moet eerder worden gezocht in een overproductie van talg. Door die overproductie, in combinatie met dode huidcellen, raken je poriën verstopt en mogelijk ontstoken.
-
Rode wangen krijgen is meestal een teken van emotie. Je wordt verlegen of schaamt je voor een bepaalde gebeurtenis of opmerking. Zodra de emotie weer afzwakt, verdwijnt de rode kleur ook weer uit je gezicht.
-
Je merkt ’t misschien niet, maar je huid heeft het tijdens de winter zwaar te verduren.
-
We worden allemaal ouder en waar de één rimpelloos oud lijkt te worden of er niets om lijkt te geven heeft de ander meer problemen met de staat waarin de huid verkeert. Natuurlijk zijn daar oplossingen voor, maar hoe zit dat precies.
-
Je huid kan behoorlijk te lijden hebben onder de behandeling tegen kanker. Een goede huidverzorging voor, tijdens en na deze ziekteperiode is dan ook extra belangrijk.
-
Acne gaat verder dan pukkels en puistjes. Dat weet Daphne (24) als geen ander.
-
Je kijkt naar buiten en ziet regen, grauwe wolken en kale bomen. Des te lekkerder om warm binnen te blijven met een kop dampende thee of koffie.
-
Je huid kan zo nu en dan wat extra zorg gebruiken. Je huid ziet er bijvoorbeeld dof uit, is onzuiver of vertoont lijntjes en pigmentvlekjes.