peeling

Een nieuwe huid met de Jessner Peeling

De Jessner Peeling is het baanbrekende werk geweest van de dermatoloog dr. Max Jessner. De Jessner Peeling is een intense chemische peeling en uitermate geschikt bij acne vulgaris, huidveroudering, hyperpigmentatie, acnelittekens, een doffe en matte huid en rimpels. Kijk je mee wat de Jessner Peeling voor jou kan betekenen?

Jessner Peeling

De Jessner Peeling is een intensieve peeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De Jessner Peeling behandelt de huid diep.

Ingrediënten peeling

De actieve ingrediënten van deze peeling zijn:

  • Salicylzuur 14%, helpt bij het verminderen van talg en vuil in de poriën, minimaliseert de vorming van mee-eters, grove poriën en acne.
  • L-melkzuur 14%, stimuleert de celvernieuwing en stimuleert de vorming van collageen.
  • Resorcinol 14%, is een effectieve peeling, die helpt de beschadigde huid los te maken om de nieuwe frisse huid eronder tevoorschijn te laten komen.

De behandeling

Hoe wordt de behandeling met de Jessner Peeling toegepast?

  • De huid wordt met een intense reiniger voorbereid, zodat je huid vrij is van vuil en talg.
  • Met de zogenoemde pre-peel solution worden de laatste restanten van huidtalg verwijderd.
  • De eerste laag Jessnerpeeling wordt opgebracht op je huid. Deze intense peeling neutraliseert zichzelf na 4 minuten. Er kunnen tot 4 lagen worden opgebracht. Dit is afhankelijk van de huidtoestand.
  • Na de inwerktijd van de Jessnerpeeling wordt de huid gekoeld en gekalmeerd.
  • Daarna wordt het Elementals collageennabehandelingsmasker opgebracht.
  • De behandeling wordt afgesloten met een hyaluronzuur serum en een calming serum met een zonnebrand-crème.

Een intensieve peeling om de huidstructuur te verbeteren

Resultaten

De Jessner Peeling is het meest effectief wanneer die in meerdere lagen wordt aangebracht en om de drie tot vier weken wordt herhaald. Resultaten zijn zichtbaar na één sessie, terwijl geleidelijke verbeteringen in huidtextuur, uitstraling en gevoel in de loop der tijd zullen verschijnen.

Advies

Wil jij een Jessner Peeling ondergaan? Ik nodig je graag uit voor een huidcheck bij mij in de praktijk. Wees stralend jezelf met een gezonde huid. Ik adviseer je graag en verheug mij op jouw bezoek!

Datum: 17 april 2019