3care

Haal méér uit je gezondheid met 3Care!

Heeft jouw lichaam ook behoefte aan een goede voorjaarsschoonmaak? Ervaar hoe fijn het is om meer uit je gezondheid te halen!

3Care-concept kan helpen

Onze gezondheid wordt door een groot deel bepaald door ons voedingspatroon. Maar hoe we ook ons best doen, bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. Dit kan tal van klachten geven, zoals: hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol. Ben je benieuwd hoe je dit kunt aanpakken? Het 3Care-concept kan je hiermee helpen!

Reinigen op celniveau

Door het lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen, ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam. Ook is het vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Wil jij graag meer uit je gezondheid halen, omdat je rondloopt met klachten?

3Care

Het 3Care-concept biedt ondersteuning dankzij reiniging, celvernieuwing en een gezond voedingspatroon. 3Care Cell Protection is een medisch verantwoord programma voor het opruimen van overtollige afvalstoffen en reserve vet. Lekker eten, financieel laagdrempelig en eenvoudig in gebruik! Marijke Eijgenraam van Afslankstudio en welzijnspraktijk Gracili is orthomoleculair therapeut en gecertificeerd 3Care voedings- en leefstijlspecialiste. Zij vertelt je er graag meer over!

Over Marijke Eijgenraam

Eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio en Welzijnspraktijk Gracili is gewichtsconsulente en orthomoleculair therapeut. Zij is aangesloten bij beroepsvereniging MBOG, waardoor haar consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed worden in het aanvullende pakket. ‘Uiteraard heb ik ook deze methode zelf getest en voelde ik me al snel superfit worden, met als bonus een mooie verlaging van mijn gewicht. Graag wil ik ook jou begeleiden om je weer fitter, energieker en ‘lichter’ te gaan voelen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsbezoek waarin we de mogelijkheden bespreken.’

Informatieavond

Bezoek de 3Care informatieavond met gratis gezondheidsmetingen.

Datum: 14 maart 2019