haarvrij

Voor altijd haarvrij 
met laserontharing

Waarschijnlijk koester je jouw hoofdhaar, maar zou je de haargroei op andere delen op je lichaam liever kwijt zijn dan rijk. Alleen ben je helemaal klaar met dat continue ontharen. Je hoeft echt niet de rest van je leven tijd en geld te besteden aan scheerspullen, waxen, epileren of welke andere methode van ontharing dan ook. Laserontharing is de oplossing!

Permanente laserontharing

Als je permanent wilt afrekenen met jouw ongewenste en overmatige haargroei, dan is daar een veilige, snelle en effectieve methode voor: permanente laserontharing. Op een pijnloze en verantwoorde manier kun je in een aantal behandelingen haarvrij zijn.

Nu starten

Laserontharing wordt niet in de zonnige zomermaanden uitgevoerd, omdat de huid dan te gevoelig voor zonlicht is. Het is daarom aan te raden om in de herfst te starten met jouw laserbehandelingen. Zo ben je in de aankomende lente helemaal haarvrij op de plekken waar jij dat wilt! Maak dus nu een afspraak, zodat jij van de zomer hiervan kan profiteren.

GentleLASE PRO

De GentleLASE PRO is veruit de belangrijkste permanente-haarreductielaser in zijn soort. Dit apparaat is van Candela, een wereldwijd toonaangevend producent van laserapparaten voor de cosmetische industrie. Dit type laser kan middeldiep tot diep in de huid doordingen. Met de instelbare pulsduur kunnen zowel dikke als medium tot zeer dunne haren behandeld worden.

Op een gemakkelijke manier haarvrij worden

Voordelen van permanente laserontharing:

  • voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  • nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  • geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels (folliculitis)
  • een gladde en egalere huid
  • besparing van tijd en geld op scheerproducten

Een aanrader!

Eva: ‘Ik ben al vier behandelingen van bikini, oksel en nek ondergaan. Dit heb ik gedaan bij het Medisch Lasercentrum in Haarlem. Ik vond het best een drempel om mijn bikinilijn te laten laseren, maar Angela zorgt ervoor dat het iedere keer een feestje is. Ik voel me geen moment bloot en tijdens het praten en lachen lasert ze in rap tempo zeer professioneel het gebied. Emla verdovende crème helpt enorm en kon ik met één telefoontje aan mijn huisarts kosteloos verkrijgen. Inmiddels ben ik al bijna ‘glad’ en nu al aan het sparen voor mijn benen. Echt een aanrader!’

Datum: 07 december 2017