permanente-make-up

Permanente make-up: waar wij op letten tijdens de behandeling

Er nooit iets voor hoeven doen, maar er toch altijd fris en stralend uitzien? Het klinkt als een mooie droom, maar die droom kan eenvoudig werkelijkheid worden! Met permanente make-up (PMU) heb je altijd een verzorgde en prachtige uitstraling. Omdat deze make-up, zoals het woord al zegt, permanent is, wil je natuurlijk wel zeker weten dat het goed gebeurd. Begrijpelijk, daarom leggen we uit waar we bij Huid en Uiterlijk precies op letten tijdens onze aanpak, zodat jij verzekerd bent van het beste resultaat!

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up laat jouw gezicht spreken. Je kunt de make-up laten aanbrengen op wenkbrauwen, wimpers en lippen. Het resultaat is een volle oogopslag met de volmaakte eyeliner, sensuele lippen en donkere, strakke wenkbrauwen. Veel mensen hebben de stap naar PMU al gezet en dat is dus niet zo gek. Je hoeft namelijk nooit meer slaperig of last minute voor de spiegel te staan. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken over uitgelopen make-up of allergische reacties op cosmeticaproducten. Het kan dus echt: met permanente make-up zie je er altijd perfect uit en je hoeft er geen enkele moeite voor te doen. Maar hoe gaat zo’n behandeling eigenlijk?

Intakegesprek

Voordat we bij Huid en Uiterlijk overgaan tot het zetten van PMU, gaan we altijd eerst met je in gesprek. Zo kun jij ons uitgebreid vertellen wat je precies wilt, en kunnen wij al je vragen beantwoorden. Misschien wil je graag PMU, maar weet je nog niet zo goed wat de opties zijn. Wij kunnen je daarbij helpen, zodat je alle opties in alle rust kunt overwegen. Op die manier kun je uiteindelijk voor de volle honderd procent achter je keuze staan en weet je precies wat je kunt verwachten.

Pijnloos

We letten erop dat de daadwerkelijke behandeling altijd zo pijnloos mogelijk verloopt. Dit doen we door vlak voor de behandeling Emla crème aan te brengen op het te behandelen gebied. Dit is een kalmerende crème die de huid tijdelijk zal verdoven. Omdat de crème 1,5 uur nodig heeft om in te werken, brengen we deze voor de behandeling al aan. Als je het fijn vindt kun je ook thuis alvast wat aanbrengen, Emla crème is op voorschrift namelijk ook bij de apotheek verkrijgbaar. Pas als de crème is ingewerkt, beginnen we met het pigmenteren. Dankzij de crème zul je merken dat het pigmenteren vrijwel pijnloos is.

Permanente make-up laat jouw gezicht spreken.

Nauwkeurig en precies

Bij Huid en Uiterlijk streven we altijd naar het beste resultaat. We injecteren het pigment daarom zeer nauwkeurig en zorgvuldig met een ultra fijn, en uiteraard nieuw, naaldje. Dit doen we door middel van onze permanente make-upmachine of met handmodules. Doordat we werken met verschillende soorten modules en kleurpigmenten ben jij verzekerd van het door jou gewenste resultaat. We gebruiken bovendien altijd een steriele naald en pakken voor elke behandeling een nieuwe verpakking. Zo is de behandeling niet alleen nauwkeurig en precies, maar ook hygiënisch.

Nabehandeling

Na ongeveer 1,5 uur kun je het resultaat bewonderen! We vinden het erg belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over de thuisverzorging van de behandelde huid. Nabehandeling is met PMU erg belangrijk. We geven je daarom duidelijke instructies mee en maken gelijk een afspraak voor een tweede behandeling. Dit is een nabehandeling en deze verloopt eigenlijk precies hetzelfde als de eerste behandeling. We doen dit, zodat het resultaat optimaal is en je zo lang mogelijk plezier kunt hebben van de PMU.

Huid en Uiterlijk

Wil jij meer informatie over PMU of wil je gewoon graag een afspraak maken? Neem dan contact op met de huidspecialisten van Huid en Uiterlijk voor een gratis intakegesprek. Andrea is specialist op het gebied van huidverbetering en heeft altijd oor voor jouw wensen en problemen. Bovendien kun je bij Huid en Uiterlijk terecht voor onder andere allerlei huidbehandelingen, een ontspannende massage, een afslankbehandeling of het verwijderen van tatoeages. Kom dus langs en ontdek de mogelijkheden!

Datum: 31 maart 2020