oogopslag

Jouw oogopslag wil ook wat!

Je ogen verdienen altijd extra aandacht. Volg het stappenplan voor een frisse en stralende oogopslag!

Stap 1: Clean up!

Reinig je ogen altijd voordat je je dag begint en je make-up aanbrengt en voordat je gaat slapen. Doe dit op een zachte manier, zonder je huid te irriteren. Kies voor het product dat het beste bij jouw huidtype past.

Tip

Gebruik je oogmake-up remover op een watje. Maak deze eerst vochtig en knijp hem goed uit. Zo ben je zuiniger met je product en voorkom je dat je pluisjes of vezeltjes in je ogen krijgt. En nu je je huid tóch goed schoon hebt, kun je je wenkbrauwen ook meteen epileren.

Stap 2: Take Care

Rimpeltjes bij je ogen kun je verminderen door te hydrateren met een goede oogcrème. Klop een drupje oogcrème ter grootte van een speldenknopje op de plaats waar je het oogbot voelt. Duw niet te hard. Net zoals je hoofdharen zijn je wimperharen gebaat bij een goede verzorging. Kies eens voor een het wimperserum van Revitalash. Dit serum is simpel aan te brengen (net zoals een eyeliner) en maakt je wimpers langer én voller van kleur.

Met deze technieken heb jij altijd een mooie oogopslag

Stap 3: Een likje verf

Het idee van verf zo dicht bij je ogen is misschien een beetje eng. Toch is het verven van je wimpers erg makkelijk én veilig. De voordelen van geverfde wimpers? Je hebt altijd een mooie basis voor je mascara. Ook kun je prima een make-uploos dagje inlassen. Je wimpers worden mooi donker gekleurd vanaf de aanzet. Dit effect blijft zeker een paar weken. Heb je een gevoelige huid? De speciale wimperverf op basis van plantaardige kleurstoffen en vrij van waterstofperoxide houdt hier rekening mee.

Stap 4: In de krul

Kies ervoor om je wimpers in de krul te zetten met de wimperpermanent. Je hebt dan voor weken mooi gelifte wimpers (doei wimperkrultang!). En gun jezelf dan meteen een nieuwe mascara! Of wat dacht je van de nieuwe semipermanente mascara, de wimpercoating die elk wimperhaartje zo dik maakt als je zelf wilt. Deze mascara blijft minimaal 3 weken zitten en is 100% waterproof. Zónder uitloop. Dat betekent dus zorgeloos sporten, zwemmen en in de sauna.

Stap 5: Altijd een mooie oogopslag

Voor altijd mooie, natuurlijke wenkbrauwen of een altijd perfecte, strakke eyeliner… Het is mogelijk met permanente make-up (PMU). Dankzij PMU hoef je niet meer zelf in de weer met een wenkbrauw- of oogpotloodje. Middels de techniek wordt met kleine naaldjes pigment in je huid ingebracht. PMU is waterproof en veegvast, waardoor je er na een regenbui ook nog tip-top verzorgd uitziet. En wist je dat PMU ook wordt ingezet bij medische pigmentatie, zoals tepelhofpigmentatie, het inkleuren van littekens of het creëren van een mooie liplijn bij schisis?

Meer weten

Bij Zen Beauty Zone ben je aan het juiste adres voor deze en andere schoonheidsbehandelingen. Ook kun je hier (medische) permanente make-up laten zetten. Meer weten? Laat je dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvend intakegesprek aan.

Datum: 12 maart 2018