afslanken

Gemakkelijk afslanken, beter in je vel!

Die eeuwige strijd tegen de kilo’s heb jij nog niet gewonnen. Je hebt al vele diëten en afslankmethodes geprobeerd, maar helaas werkt er niets voor jou. Teleurgesteld blijf je achter en betrap je jezelf emotie-eten. Nee toch! Dit is niet wat je wilt. Je wilt gewicht verliezen, zodat jij je weer lekker in je lichaam voelt.

Afslanken met het afslankapparaat

Komt het bovenstaande scenario jou bekend voor? Dan is het tijd om je lichaam weer in shape te brengen! Fitwell.nu is een afslankstudio waar je met behulp van een geavanceerd apparaat plaatselijk afslankt en tegelijkertijd spieren opbouwt. Door de gezonde voedingsadviezen en het afslankapparaat, dat al het ‘zware’ werk voor je doet, kom je gemakkelijk beter in je vel.

Hoe werkt het?

Door ultrasound gaat het vet uit de vetcel en wordt het op natuurlijke wijze door het lymfesysteem afgevoerd. Daarnaast werkt onze apparatuur met elektrostimulatie (zwakstroom), waardoor spieren bijna maximaal getraind worden. Je bent dus aan het ‘sporten’ terwijl je relaxed ligt!

Je bent aan het ‘sporten’ terwijl je relaxed ligt

Voordelen afslankapparaat

Wat zijn de voordelen van afslanken bij Fitwell.nu?

  • Behandelingen zijn geheel veilig en pijnloos
  • Afslanken door vermindering centimeters omvang
  • Efficiënte vetverbranding
  • Strakkere huid door betere doorbloeding
  • Vermindering van cellulite
  • Spieropbouw, ondersteuning herstel
    bij (sport)blessures
  • Verantwoorde voedingsadviezen, geen dieet!

Fitwell.nu

De afslankmethode van Fitwell.nu is geschikt voor iedereen die (plaatselijk) af wil slanken, minder cellulite wil of maar moeizaam kan sporten. Ook mensen met reuma, artrose of rugklachten hebben veel baat bij deze methode en zijn er erg enthousiast over! De ervaren medewerkers van Fitwell.nu staan altijd voor je klaar met een kopje thee of koffie, om naar jouw verhaal te luisteren. Samen wordt er een persoonlijk plan gemaakt om je te helpen. Door deze persoonlijke aandacht voel je je als klant écht gehoord. Jouw welzijn staat centraal!

Datum: 27 maart 2019