haaruitval

‘Eigenlijk lééf ik nu pas weer’

Ben jij iemand die telkens weer met verbijstering naar de kam, borstel en het doucheputje staart? Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van een natuurlijke haaraanvulling, in welke vorm dan ook. Jaloers zijn op geweldige volle haardossen is niet meer nodig. Haarwerken bieden de oplossing.

Zie eruit als jezelf

‘Haaruitval, vreselijk!’. We spreken met Diana, die na haar zwangerschap te maken kreeg met haaruitval. Ze besloot een afspraak te maken met een haarspecialist. Van haar pluizige, dunne haar is niets meer terug te zien. Diana draagt nu een haarwerk, naar volle tevredenheid. ‘Ik realiseer me na een paar weken al niet eens meer dat ik een haarwerk draag!’

Natuurlijk haarwerk

‘Haarwerk’ is een verzamelnaam voor verschillende methodes van haaraanvullingen die als oplossing dienen voor alopecia. Haaruitval kan vanuit nature ontstaan, als gevolg van een ziekte, erfelijkheid of hormonale stoornissen rondom zwangerschap of de menopauze. Er zijn twee mogelijkheden voor een haarwerk:

  • aanvulling van je eigen uitgedunde haar
  • totale vervanging van je haar

Subtiele oplossing

De haarwerkspecialisten van Lancia Haartechniek kunnen je adviseren over de meest subtiele oplossing voor elk haarprobleem. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk haar uit de hele wereld. Voor elke diagnose wordt de juiste haarmatch gemaakt. ‘Ik vond het eng om een afspraak te maken voor een haarwerk, maar die angst was niet nodig. Binnen vijf minuten zat ik gezellig met de haarwerkspecialisten te babbelen’, aldus Diana.

Op maat

‘Wat ik ontzettend fijn vond was dat er totaal niet op me werd ingepraat om meteen iets aan te schaffen. Daardoor was het gemakkelijk om te besluiten het wél te doen’. Bij Lancia Haartechniek kun je altijd een afspraak inplannen om langs te komen voor een gesprek. Je kunt er terecht voor al je vragen over haarproblemen. Alle haarwerken zijn puur maatwerk en worden speciaal voor jou gemaakt. Het resultaat? Een prachtig kapsel, dat jou maakt wie je bent.

Jij besluit

Wil jij weer het beste uit het leven halen? Lekker fietsen, zwemmen, sporten en uitwaaien op het strand? Dit alles kan met de haarwerken van zorgvuldig geselecteerd haar. De haarwerkspecialisten gaan direct voor je aan de slag. Als eerste wordt er een mal van je hoofdvorm gemaakt, en uitgebreid besproken wat je wilt. De specialisten nemen de valling van je haar mee, en samen bepalen jullie de kleur(en) en welke lengte je wilt.

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk haar uit de hele wereld

De beste versie

Wat zie jij voor je als de beste versie van jezelf? Veel mensen willen gewoon datgene wat ze hebben gehad, maar je kan ook voor iets totaal anders kiezen. Verven, krullen, stylen of permanent? Dat kan allemaal! Jij besluit hoe je er over tien tot twaalf weken bijloopt. Dat is ongeveer de levertijd van een haarwerk.

Leven

‘Uit schaamte voor mijn pluizige, dunne haar durfde ik veel dingen niet meer te doen. Nu leef ik weer! Mijn sociale isolement is verleden tijd en ik ga nu met een mooi bos haar door het leven. Ik zal het gezellige team altijd dankbaar blijven!’.

Vitaal haar

De uitdrukking ‘als je haar maar goed zit’ is niet zomaar een gezegde. Er zijn namelijk mensen die zich niet goed voelen wanneer hun haar niet zit zoals zij dat willen. Helemaal vreemd is dat niet: gezond en verzorgd haar levert immers positieve reacties op van de omgeving. Haar zegt iets over hoe we ons voelen en hoe we willen zijn. Bovendien is haar een teken van macht, kracht en attractie.

De oplossing

Wanneer je last hebt van haaruitval of haarverlies, kun je terecht bij de specialisten van Lancia Haartechniek. Zij helpen je graag aan een op maat gemaakt haarwerk dat speciaal voor jou is vervaardigd.

Datum: 23 november 2017