Altijd práchtig met PMU
Met die winterse regenbuien en stormen kun jij niet meer op je eyeliner en wenkbrauwpotlood aan. De kans is groot dat jij als een verregende pandabeer op je werk verschijnt. Gelukkig kun je het heft in eigen hand nemen met permanente make-up! Met PMU kun je jouw wenkbrauwen, lippen en zélfs ogen mooier, spannender en meer uitgesproken maken.
Altijd een stralende oogopslag
Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van PMU. Laat bijvoorbeeld een permanente eyeliner zetten, en je hebt al bij het ontwaken een verleidelijke en sprekende oogopslag. Ook je lippen kun je door permanente make-up op natuurlijke wijze benadrukken. Zo worden met de ‘full lips’-methode je hele lippen gekleurd, zodat ze er voller en egaler uitzien. En als je van nature weinig wenkbrauwhaartjes hebt, of als je wenkbrauwen ongelijk zijn, zijn permanent mooie wenkbrauwen dé uitkomst! Dit laatste gebeurt met de hairstroketechniek. Dit is een methode waarbij er flinterdunne ‘haartjes’ in de huid worden gepigmenteerd. Het eindresultaat? Natuurlijke, volle wenkbrauwen, die bijna niet van écht zijn te onderscheiden. Goed om te weten: het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten. Om het resultaat mooi te houden, is het verstandig om een jaarlijkse opfrisbeurt te doen.
Het pigment dat in de huid wordt aangebracht, blijft gemiddeld 1 tot 1,5 jaar zitten
Voor wie?
PMU is bedoeld voor mensen die:
- geen of weinig wenkbrauwen hebben
- te maken hebben met haarverlies door ziekte
- moeite hebben om make-up aan te brengen
- allergisch zijn voor make-up
- contactlenzen of een bril dragen
- veel aan sport doen of naar de sauna gaan
-
Denk eens na. Hoe vaak heb jij afgelopen zomer met dat scheermesje in je handen gestaan? En had je liever wat strakker in je vel gezeten?
-
Je kent dat wel: je bent flink afgevallen door goed op je voeding te letten en lekker te sporten. Alleen die laatste vetrandjes gaan maar niet weg.
-
In ons lichaam kunnen zich vervelende vetophopingen plaatsen. Bijvoorbeeld rondom onze taille, de heupen of in het gezicht. Zelfs als je sport kom je er maar moeilijk vanaf.
-
Vrouwen voelen zich regelmatig onzeker over hun lichaam. Vooral wanneer er vervelende hardnekkige vetjes zichtbaar zijn.
-
We kennen ze maar al te goed: onze ‘probleemzones’. Het buikje dat maar niet weg te trainen is. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk.
-
We kennen ze maar al te goed: onze ‘probleemzones’. Het buikje dat maar niet weg te trainen is. Een woord als ‘lovehandles’ klinkt dan wel heel lief en romantisch, maar die zwembandjes rond je taille ben je liever kwijt dan rijk.
-
Een zwangerschap van negen maanden, een bevalling en een kraambed: een kind op de wereld zetten heeft een flinke impact op je lichaam. Dat merkte Kim (39) ook.
-
De term ‘bodysculpting’ (letterlijk vertaald ‘het beeldhouwen van een lichaam’) doet je misschien denken aan de Oud-Griekse beeldhouwkunst. Kunstenaars die met precisie een lichaam vormgeven naar perfectie.
-
Het is zó lastig. Je bent beter gaan eten, meer gaan bewegen en bent al met al fitter gaan leven. Ontzettend knap, natuurlijk! Ja mag jezelf best een schouderklopje geven.
-
Je wilt lekker in je vel zitten, je goed voelen in je lichaam. Een lichaam dat past bij wat je wil. Het kan lastig zijn om net die laatste kilootjes kwijt te raken of wekelijks tijd vrij te maken om te sporten.