hamman

Helemaal tot rust door hammam

Het leven dendert vandaag de dag in sneltreinvaart voort. Er wordt van alles van je gevraagd: drukte op je werk, zorgen voor je gezin, het huishouden, gezellig doen met je vriendinnen en dan wil je ook nog aandacht besteden aan je conditie. Even ontsnappen aan deze constante stroom aan afspraken en hectiek is belangrijk om het leven daarna weer aan te kunnen!

Van top tot teen

Een goede manier om jezelf even echt helemaal in de watten te leggen, is door een arrangement bij een schoonheidssalon te boeken. Je kan van top tot teen worden verzorgd, zonder dat je wordt afgeleid door kinderen, werk of partner. Doordat alle aandacht naar jou uitgaat, kun je alle zorgen buiten de deur laten en tot diepe ontspanning komen. Kies voor een massage om echt te focussen op het ontspannen van de spieren. Aandacht voor het lichaam zorgt er daarbij voor dat we even loskomen van de drukte in het hoofd.

Ontsnappen aan de sleur

Fien Wijnen is schoonheidsspecialist bij Allure Hair & Beauty, en ziet veel vrouwen die even willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur. ‘Juist door jezelf te verwennen, iets wat je niet elke dag doet, kun je je herboren voelen. Daarvoor is onze hammam treatment ook erg geschikt.’ Hammambehandelingen zijn geïnspireerd op badrituelen die worden uitgevoerd in bepaalde delen van de wereld, met name Noord-Afrika.

Ontsnappen aan de drukte van de dagelijkse sleur?

Op minivakantie!

Van oudsher is een hammam een openbaar bad, waar mensen komen om hun lichaam intensief te reinigen en uit te rusten. Vaak bestaat de traditionele hammam uit verschillende ruimtes: een koele ruimte om te ontspannen, een warme (hoofd)ruimte om te wassen en een hete stoomruimte waar je kunt uitzweten. Ook bestaat het wasritueel uit een massage of een scrub, vaak op basis van klei en lavendel. Een hammam treatment is geïnspireerd op dit uitvoerige ontspanningsritueel, en door middel van geurbeleving, massage en scrub waan je je op een minivakantie!

Jij en je huid in topconditie

Judith Rutten, eigenaresse van Allure Hair & Beauty vertelt: ‘Onze schoonheidsspecialistes worden regelmatig getraind om jou het beste te kunnen bieden. Natuurlijk op het gebied van ontspanning, maar ook om je te helpen met eventuele huidverbetering. Samen met jou zorgen we er graag voor dat jij en jouw huid in topconditie komen!’ Naast een hammam treatment helpen massages, lichaamspakkingen of gezichtsbehandelingen de huid te verbeteren en meer ontspanning in je lichaam te ervaren.

Samen genieten

‘Misschien vind je het wel gezellig om een vriendin van je mee te nemen’, vervolgt Nathalie. ‘Dat kan bij ons natuurlijk. Geniet eerst van een kop koffie of thee, en maak je vervolgens klaar voor de heerlijke luxebehandeling. We openen de ensuite-deuren tussen de behandelkamers zodat je gezellig met elkaar kunt kletsen tijdens de treatment. Kom gezellig met je partner, moeder, zus, broer of beste vriendin genieten!’

Verzorging van top tot teen

Bij Allure Hair & Beauty geniet je van een ouderwetse verzorging van top tot teen (of: ‘van kruin tot likdoorn’). Er zijn allerlei behandelingen mogelijk, waaronder:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? In een vrijblijvend intakegesprek vertellen de beautyspecialisten je graag meer!

Datum: 15 november 2019