bindweefselmassage

Voordelen van een bindweefselmassage!

Soms heb je van die weken dat alles in één keer op je af komt. Werk vraagt veel van je, thuis moet alles onder controle blijven, je vrienden mag je niet vergeten en wellicht zijn er ook nog enige sportverplichtingen. Logisch dat je af en toe spanning voelt, én logisch dat de huid hier een reactie op geeft! Zo kan het zijn dat je huid een doffe en vermoeide uitstraling krijgt en misschien niet zo jeugdig meer oogt. Hoe kun je ervoor zorgen dat je je weer ontspant en een frisse uitstraling krijgt?

Gezichtsmassage

De perfecte manier om je huidconditie te verbeteren is met een intensieve, maar effectieve bindweefselmassage. Een bindweefselmassage kan zowel toegepast worden op je lichaam als op je gelaat. De laag die met deze massage bereikt wordt, is de bindweefsellaag. Door rollende en strijkende bewegingen te maken, zorgen wij ervoor dat deze laag bereikt wordt. Is de bindweefsellaag bereikt? Dan wordt de huid op een natuurlijke manier aangezet tot vernieuwing.

Het effect

Maar dit is niet het enige voordeel dat de massage met zich meebrengt. Een bindweefselmassage is eigenlijk fitness voor je huid. In tegenstelling tot je lichaamsconditie, wordt hier je gezichtsconditie verbeterd. De intensieve massagetechnieken stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Deze stimulatie geeft een verjongend effect voor je huid. Dit komt voornamelijk door de natuurlijke lift en de verstrakking van de huid!

Versnelling van afvalstoffen

Eens in de zoveel tijd is het goed om je huid te laten ontgiften. Het wordt gezien als een detox voor je huid. De afvoer van afvalstoffen worden ook versneld, wat voor een gezonde uitstraling zorgt. Zelfs al leef je extreem gezond, deze massage maakt het proces gemakkelijker. Om nog een tandje bij te zetten, moet je na afloop van de behandeling veel water drinken. De afvalstoffen die vrijgekomen zijn, raak je hierdoor sneller kwijt.

Last van een stresshuid?

Stress verminderen

Door de intensieve massagetechniek wordt deze massage niet voor relaxende doeleinden gebruikt. Het is vooral om je huid weer een oppepper te geven. Toch, wanneer de gevoeligste punten zijn opgelost, kan een bindweefselmassage voor ontspanning zorgen. Vooral als je voor een kuur kiest, merk je dat de huid steeds minder gevoelig wordt. Wanneer de behandeling jou laat ontspannen, vermindert eventuele stress ook. En als er minder stress in je lichaam zit, werpt dat zijn vruchten af op je huid.

Naverzorging

Over het algemeen is het bekend dat na een behandeling verzorgingsproducten geadviseerd kunnen worden. Ook na de bindweefselmassage wordt er advies gegeven over passende dag- of nachtverzorging. Wanneer je de producten op je huid smeert, neemt de huid deze veel beter op door de massage. Dit geldt ook voor andere producten die je wellicht gebruikt. Hierdoor realiseer je het meest haalbare resultaat!

Tijd voor actie

Herken jij de klachten en wil jij je huid weer zijn uitstraling teruggeven? Bij Beauty Balance Apeldoorn kun jij terecht voor een professionele bindweefselmassage! Ook voor andere huidverbeteringsbehandelingen staan wij voor je klaar. Met onze exclusieve Dior behandelingen halen we de zeldzaamste en krachtigste actieve ingrediënten uit bloemen. Dit speciaal voor de schoonheid van jouw huid. Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op! Tijdens kennismakingsgesprek kunnen we samen met jou je probleem doornemen. Daarna zorgen we ervoor we je huid naar een nieuw leven brengen.

Datum: 22 september 2020