voorjaarsbehandeling

Verwen jezelf met een voorjaarsbehandeling: van wimperlifting tot manicure!

Het voorjaar is in volle gang en eindelijk kun je weer bij de schoonheidsspecialist terecht. Een mooie kans om jouw uiterlijke verzorging wat extra aandacht te gunnen. Want zeg nou zelf: zien jouw nagels en wenkbrauwen er na al die maanden lockdown nog op hun best uit? Om jezelf weer van je beste kant te laten zien, biedt Schoonheidssalon Prinsenhuys verschillende behandelingsmogelijkheden. Met een manicure of wimper- en wenkbrauwbehandeling kom jij het voorjaar stralend door!

Stralend voor de dag komen

De verzorging van je nagels en wenkbrauwen heeft waarschijnlijk even stilgelegen. In ieder geval een goede verzorging, want het resultaat van thuis je uiterlijk onderhouden blijkt van een heel ander kaliber dan een professionele behandeling. Het wordt daarom hoog tijd voor een opfrisbehandeling, een voorjaarsschoonmaak voor je lichaam, dus. Immers heb je wel een vertroetelmomentje voor jezelf verdiend!

Laat je uitstraling spreken

Als jij je uitstraling een boost wilt geven, is een opfrisbehandeling voor je wimpers en wenkbrauwen een goede keuze. Je ogen vormen het stralende middelpunt van je gezicht, en deze wil je natuurlijk zo mooi mogelijk omlijsten. Volle wimpers en perfect gevormde wenkbrauwen zijn de ideale manier om de twinkeling in jouw ogen terug te brengen en te benadrukken. Je gezicht zal hierdoor een stuk sprekender lijken.

Verleidelijke wimpers

Zeker als je lichte of korte wimpers hebt, kan dit al snel een kale en onuitgeslapen uitstraling geven. Een wimperbehandeling geeft jou weer lange en verleidelijke wimpers waarmee jij weer gezien mag worden. Om een natuurlijke, volle oogopslag te creëren, kun je je wimpers laten verven of liften. Je wimpers krijgen zo weer een mooie krul en korte en lichte haartjes springen meer in het oog.

Wenkbrauwen shapen

Ook het onderhouden van je wenkbrauwen is in de praktijk nog weleens een uitdaging. Niet iedereen heeft een vaste hand en lukt het om twee symmetrische en strak gelijnde vormen creëren. Ook zelf verven pakt nog weleens verkeerd uit, waardoor je wenkbrauwen te donker of onnatuurlijk ogen. Wil je jouw weelderige wenkbrauwen bijwerken en in model laten brengen, of wil je juist vollere en donkere wenkbrauwen? De schoonheidsspecialiste laat jouw wenkbrauwen weer mooi uit de verf komen, met een kleur en vorm die bij je gezicht past.

Zeg nou zelf: zien jouw nagels en wenkbrauwen er na al die maanden lockdown nog op hun best uit?

Verzorgde nagels


Daarnaast wordt de nagelverzorging in het voorjaar weer belangrijker. Je kunt natuurlijk thuis aan de slag met een doe-het-zelf-kit, maar nog fijner is om je nagels onder handen te laten nemen door een professional. Bij Schoonheidssalon Prinsenhuys kun je terecht voor een heerlijke ontspannende nagelbehandeling. De nagelspecialist vijlt de nagels in model en laat je handen vervolgens even weken in een handbadje. Dan worden de nagelriemen keurig verzorgd, waarna je een korte handmassage met een verzorgende handcrème krijgt.

Geef je nagels kleur


Tot slot kun je ervoor kiezen om je nagels te laten lakken met een transparante nagellak, of een Shellac nagellak met een trendy kleurtje. Ook kun je gaan voor een elegante Franse manicure met twee kleuren. Of je nu houdt van een subtiele of opvallende look: het is allemaal mogelijk! Shellac nagellak bestaat uit een combinatie van gel en nagellak, met een schitterende hoogglans en natuurlijke nagelbescherming. Je bent hiermee twee weken lang verzekerd van mooie gelakte nagels, zonder je nagels te beschadigen.

Over Prinsenhuys


Verlang jij naar een opfrisbehandeling voor je nagels, wimpers en/of wenkbrauwen? Of wil je je huid eens in het zonnetje zetten? Laat jezelf dan in de watten leggen door schoonheidsspecialiste Joyce Chou van Schoonheidssalon Prinsenhuys. Zij biedt verschillende behandelingen waarbij professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal staan.

Datum: 06 mei 2021