natuurgeneeskunde

Herstel je gezondheid optimaal met natuurgeneeskundige therapie

Tijdens het herstel van een (ernstige) ziekte ben je vaak erg moe en enorm teleurgesteld in je lijf. Het vertrouwen in het hebben van een gezond lichaam is weg. Door het opheffen van emotionele blokkades met natuurgeneeskundige therapie, ervaar je dat jouw eigen kracht je helpt naar een herstel van je ziekte.

Aanvullen van vitamines

Wanneer de vitaminestatus van het lichaam niet optimaal is, kan dit leiden tot een langzamer herstel na bijvoorbeeld een operatie. Dit betekent dat je eerder last kunt hebben van meer complicaties, een vertraagde wondgenezing en een verminderde werking van het afweersysteem. Door het aanvullen van je vitamines kun je je lichaam voeden, zodat het de kracht krijgt om zichzelf te herstellen. Dit levert je energie op, omdat je lichaam niet meer zo hard hoeft te werken.

Balans

De natuurgeneeskunde gaat uit van het zelfherstellend vermogen van je lichaam, waarbij het doel is om meer balans te vinden tussen hoofd, lijf en emoties. Op die manier kun jij je lichaam een extra boost geven, zodat je weer snel energieker bent.

Blokkades

Met natuurgeneeskundige therapie kun je bijdragen aan verlichting en herstel van je lichaam en behandel je hiermee de opgespoorde blokkades.

De natuurgeneeskunde gaat uit van het zelfherstellend vermogen van je lichaam

De mogelijkheden van natuurgeneeskundige therapie:

  • Ontzuren: een ongezonde levensstijl verstoord het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Door ontzuring verkleind te kans op vele ziekten.
  • Bach bloesems: bach bloesems zijn de zachtste manier van helen. De tincturen helpen om beter om te gaan met de emoties in het dagelijkse leven die jou uit balans brengen.
  • Massage: een ontspanningsmassage werkt helend op de structuur van het lichaam en op de energie. De massage werkt onstapnnend en ondersteund daar waar het nodig is.

Voor jou

Miranda Bootsman is natuurgeneeskundig therapeut, trainer en coach. Zij helpt je graag om je positiviteit in het leven terug te vinden. Het is haar kwaliteit (gevoelige) kinderen en volwassenen te begeleiden in het proces van kwetsbaarheid naar kracht, van hoofd naar lijf. Door middel van gesprek, behandelingen, oefeningen en activiteiten gaat zij op zoek naar jou balans. Wil je weten wat natuurgeneeskundige therapie voor jou kan betekenen?

Datum: 05 januari 2018