Mooie, gladde benen met laserontharen
In de winter ben je misschien minder geneigd om aan dat donslaagje op je benen te denken. Toch wil je misschien liever voorkomen dat je in het nieuwe jaar geconfronteerd wordt met haargroei die je de afgelopen tijd goed verstopt hebt onder lagen kleding. Hoewel dit niets is om je voor te schamen, is het wel heel begrijpelijk als je liever met zachte, gladde benen rondloopt. Groot nadeel, echter, is het ontharen zelf.
Ontharen door middel van flitslicht (IPL)!
Want dat eeuwige gehannes met scheermesjes, daar word je niet vrolijk van. Het is een hinderlijke onthaarmethode. De gladheid is ten eerste van zeer korte duur: alleen het gedeelte van de haar dat boven de huidoppervlak uitkomt wordt verwijderd. Doordat de haarwortel blijft zitten, groeit de haar binnen de kortste keren weer terug. Vaak kun je na een dag al stoppels voelen. Dit zorgt er bovendien voor dat er een groot risico is op ingegroeide haartjes, die ook nog eens ontstoken kunnen raken.
Tijd besparen?
Het kost daarnaast ook veel tijd. Want als je die gladheid wilt behouden, ben je iedere dag in de weer met je scheermesjes. Voor epileren geldt dat het naast tijdrovend, ook nog eens behoorlijk pijnlijk is. Heel begrijpelijk dus, als je inmiddels bereid bent je scheermes of pincet voorgoed in de wilgen te hangen. Gelukkig zijn er methoden waarmee je voor áltijd mooie gladde benen zult krijgen. Hiermee kun je definitief afscheid nemen van je onthaarattributen (dus vaarwel scheermes!). Maak kennis met het ontharen door middel van flitslicht (IPL)!
Jij loopt graag met mooie, gladde benen rondt, maar ontharen is zo vervelend!
Voordelen
De voordelen van ontharen met flitslicht op een rijtje:
- Weg = weg. Met de methode wordt de haarwortel gegarandeerd helemaal vernietigd. Dat betekent dat de haartjes echt weg zijn!
- Geen schade. De gebieden worden zeer nauwkeurig behandeld. Omdat het licht uit de flitslamp helemaal wordt verdeeld over je huid, worden huidbeschadigingen tot een minimum beperkt.
- 100% veilig. De methode is compleet veilig. Het licht wordt alleen opgenomen door het pigment in je haartjes, en tast het weefselvocht en het bloed niet aan.
Voor jou!
Bij Huid en Uiterlijk kun je terecht voor ontharen middels IPL, dé nieuwste techniek op het gebied van verwijderen van ongewenste haargroei. De behandeling wordt daarnaast ook ingezet voor couperose, pigmentvlekken en verslapte huid. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in huidverbetering en het professioneel verwijderen van tatoeages. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen? Of wil je meer weten over een behandeling? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk intakegesprek en kom alles te weten!
-
Scheren, epileren, waxen en ontharingscrème: er zijn verschillende manieren om van ongewenste haargroei af te komen.
-
Denk eens na. Hoe vaak heb jij afgelopen zomer met dat scheermesje in je handen gestaan? En had je liever wat strakker in je vel gezeten?
-
De kans is groot dat je er steeds vaker over hoort: een laserbehandeling. Ben je zelf ook van plan om zo’n behandeling te nemen? Er zitten verschillende voordelen aan. Zo is het een veilige manier van haarverwijdering, waarna je niet meer hoeft te scheren of harsen.
-
Lichaamshaar mag er zijn. Steeds meer vrouwen omarmen hun natuurlijke haargroei, bijvoorbeeld onder hun oksels of in hun intieme zone. Toch voelt het voor velen ook nog als ongewenste haargroei. Een gladde huid voelt comfortabeler aan, zowel letterlijk als figuurlijk.
-
Ontsierende en jeukende scheerbultjes bij je bikinilijn. Kleine stoppeltjes die veel te snel weer op je benen te zien zijn. Of gevoelens van schaamte omdat je vergeten bent je oksels te ontharen voordat je dat topje aantrok.
-
Gladde benen zonder te scheren, dat willen we allemaal wel. Zo ook Yvette (32).
-
Zodra de temperaturen weer stijgen, kunnen de zomerse kledingstukken weer uit de kast worden gehaald. Maar wat komen dan ook weer tevoorschijn? Juist: je benen!
-
Wist je dat een mens met ongeveer 5 miljoen haarzakjes, verspreid over het hele lichaam, geboren wordt? Hoe ze over het lichaam verspreid zijn, is vastgelegd in onze genen. Zolang die zich voornamelijk bovenop ons hoofd bevinden, zijn we daar over het algemeen wel blij mee. Zo’n mooie volle bos haar is immers een waar visitekaartje.
-
Irritaties, bultjes en jeuk na het scheren: het was dagelijkse kost voor Kayleigh (23). Ze had van alles geprobeerd, maar niets hielp.
-
Lange mouwen, elk ontharingsmiddel in je badkamer en elke maand nieuwe scheermesjes. Als je last hebt van overmatige haargroei herken je dit beeld vast en zeker. Lang, dik haar is de droom van elke man en vrouw, maar als het op de verkeerde plekken zit bedank je liever.