Benen

Voor altijd mooie gladde benen!

Net als bijna elke vrouw wil jij mooie haarvrije, gladde en zachte benen. Oók in de winter, als je bijvoorbeeld een dunne panty draagt of lekker tegen je geliefde aankruipt. Maar die steeds terugkerende rituelen met je scheerapparaat, wax en harsstrips beginnen je eigenlijk wel heel erg tegen te staan. Niet alleen vergeet je daarmee wel eens een hele strook haar mee te nemen (zó charmant), ook leveren die methoden rode bultjes en stoppeltjes op. Wat nu?

Gladde benen met definitief ontharen

Gelukkig zijn er methoden waarmee je voor áltijd mooie gladde benen zult krijgen, zonder hier elke ochtend veel tijd aan kwijt te zijn. Begin met definitief ontharen! Met de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing kom je van die ongewenste haargroei af op een compleet pijnloze en veilige manier. Maak kennis met de Soprano ICE Platinum laser, waar Schoonheidssalon La Casey als enige salon in Den Haag mee werkt. Met deze laser wordt de huid geleidelijk opgewarmd tot een temperatuur waarmee er effectief schade wordt toegebracht aan je haarfollikels. Omdat je huid tegelijkertijd ook gekoeld wordt, doet dit geen pijn.

Resultaat na eerste behandeling

De methode is niet schadelijk voor je huid, en geschikt voor alle huidtypen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van het te behandelen gebied, en de kleur en de dikte van de haargroei. Over het algemeen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, maar het resultaat is al na de eerste behandeling zichtbaar. De behandeling hoeft maar één keer in de 8 à 10 weken herhaald te worden.

Vind jij het ook elke keer zo’n gedoe om je benen te scheren?

Waxen

Ook met waxen kunnen ongewenste haartjes worden aangepakt. Hiermee geniet je van een glad, haarvrij lichaam. Maar buiten dat heb je ook geen last meer van ingegroeide haartjes, en worden je dode huidcellen ook meteen verwijderd. Hoe de behandeling verloopt? De wax wordt op een aangename warmte aangebracht op je huid. Vervolgens koelt de wax af, en vormt deze zich om de haartjes heen. Daarna trekt de vakkundige waxspecialiste de wax er weer af, en worden alle haartjes meegenomen.

Harsen

Harsen is ook een manier om tot vier weken van je haargroei af te zijn. Hierbij wordt de hars zo dun mogelijk opgebracht in de richting van de haargroei. Vervolgens wordt de harsstrip verwijderd met een ontharingsstrip. Het resultaat: een gladde, zachte én haarvrije huid. De volgende gebieden worden behandeld bij harsen en waxen: bikinilijn, armen, benen, rug, schouders, borst en buik.

‘Geen stoppels meer. Heerlijk!’

‘Eind vorig jaar ben ik begonnen met het laseren van mijn oksels en bikinilijn,’ vertelt Diana (vaste klant bij de schoonheidssalon). ‘Ik ben er zó tevreden over dat ik inmiddels ook een aantal laserbehandelingen heb gehad voor mijn benen. Niet meer scheren, harsen en vooral geen stoppels meer. Heerlijk! De eigenaresse is een vriendelijke en vakbekwame vrouw. Schoonheidssalon La Casey is een goede en betaalbare salon. Echt een aanrader.’

Datum: 19 november 2018